Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artmedia Petržalka 1898 Zeleziari
Normal Tactiek novinka
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 47.5
average Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Rongioletti geeft een hoge lob. Daar is Begala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couécou bereikt de bal nog maar net als eerste. Couécou haalt uit met een fantastische trap. Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - Zeleziari 0:1

4e minuut.
Bodnarovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült probeert naar een medespeler te passen. Couécou rent richting de bal. Couécou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Serdült met een sublieme pass. Rongioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongioletti geeft de bal voor. Couécou bereikt de bal nog maar net als eerste. Couécou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bodnarovský kopt de bal weg. Balcerzak is nu in balbezit. Lečík begaat een overtreding. Lečík krijgt een gele kaart. Balcerzak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balcerzak met een snel genomen vrije trap. Kuťafáj probeert de bal met de borst te controleren. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Serdült passt de bal zonder na te denken. Couécou is nu in balbezit. Sirko onderschept slim de pass. Serdült rent richting de bal. Serdült geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rongioletti rent richting de bal. Rongioletti probeert naar een medespeler te passen. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. Las probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Las speelt de bal door. Rongioletti kopt de bal weg. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült rent richting de bal. Serdült schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - Zeleziari 0:2

15e minuut.
Lawome speelt de bal door. Klungelig pakt Couécou de bal. Couécou passt de bal met de wreef. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Stolpa speelt de bal door. Daar is Bogusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogusz passt de bal in één keer door. Couécou rent richting de bal. Couécou schiet op doel. Las verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Bogusz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stolpa de bal. Stolpa met een sublieme pass. Couécou rent richting de bal. Couécou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Sirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült onderschept slim de pass. Bogusz rent richting de bal. Bogusz geeft een lange en hoge pass. Kuťafáj springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Stolpa geeft een hoge lob. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj schiet op doel. Sič probeert de bal aan de voet te houden. Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - Zeleziari 0:3

35e minuut.
Serdült passt de bal zonder na te denken. Rongioletti geeft de bal voor. Bogusz kopt de bal weg. Couécou rent richting de bal. Couécou passt de bal zonder na te denken. Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Bodnarovský kopt de bal weg. Stolpa speelt de bal door. Kuťafáj rent richting de bal. Serdült rent richting de bal. Serdült haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Las trapt de bal weg van het doel. Lawome kopt de bal weg. Daar is Sena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stolpa verovert de bal door een tackle van achteren. Stolpa passt de bal met de wreef. Bogusz rent richting de bal. Bogusz geeft een hoge lob. Kuťafáj krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Las speelt de bal door. Daar is Lawome, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawome met een sublieme pass. Rongioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongioletti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj schiet op doel. Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Begala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Petržalka 1898 86%, Zeleziari 14%.
Artmedia Petržalka 1898 - Zeleziari 0:3

47e minuut.
Kuťafáj is nu in balbezit. Rongioletti rent richting de bal. Rongioletti met een sublieme pass. Klungelig pakt Serdült de bal. Serdült geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Stolpa rent richting de bal. Sena verovert de bal door een tackle van achteren. Serdült met een sublieme pass. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - Zeleziari 0:4

53e minuut.
Rongioletti rent richting de bal. Rongioletti geeft de bal voor. Bogusz is nu in balbezit. Bogusz geeft een hoge lob. Couécou krijgt zijn hoofd ertegen. Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Klungelig pakt Serdült de bal. Serdült passt de bal met de wreef. Rongioletti speelt de bal door. Serdült rent richting de bal. Serdült geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - Zeleziari 0:5

58e minuut.
Stolpa met de inworp. Bogusz is nu in balbezit. Bogusz geeft de bal voor. Kuťafáj controleert de bal met de borst. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lawome verovert de bal door een tackle van achteren. Lawome probeert naar een medespeler te passen. Rongioletti met een sublieme pass. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj schiet op doel. Las bokst de bal weg.

65e minuut.
Rongioletti is nu in balbezit. Rongioletti passt de bal zonder na te denken. Couécou is nu in balbezit. Couécou draait met de bal, schiet en ... Begala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rongioletti neemt de hoekschop. Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Couécou rent richting de bal. Couécou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - Zeleziari 0:6

77e minuut.
Couécou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soják komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Bodnarovský geeft een hoge lob. Erikson heeft problemen om de bal te vangen. Erikson geeft een hoge lob. Bogusz controleert de bal met de borst. Bogusz geeft een lange en hoge pass. Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Klungelig pakt Lawome de bal. Lawome probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuťafáj de bal. Soják bereikt de bal nog maar net als eerste. Soják schiet op doel. Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - Zeleziari 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Petržalka 1898 83%, Zeleziari 17%.
Artmedia Petržalka 1898 - Zeleziari 0:7