Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA GENESIS FK BA RENDEZ
111 Tactiek Majco
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 53.8
poor Schieten outstanding
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen very good


2e minuut.
Zolowski is nu in balbezit. Zolowski speelt de bal door. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:1

2e minuut.
Barangsano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pintilii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Busietta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:2

6e minuut.
Sorbo passt de bal in één keer door. Sadecki geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz kopt de bal weg. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zolowski geeft een hoge lob. Gontarewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Busietta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos haalt uit met een fantastische trap. Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:3

10e minuut.
Krogstad rent richting de bal. Zolowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zolowski met een sublieme pass. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:4

12e minuut.
Velican is nu in balbezit. Velican met een sublieme pass. Adair rent richting de bal. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:5

14e minuut.
Klungelig pakt Tsagarakis de bal. Staikos is nu in balbezit. Tsagarakis rent richting de bal. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sorbo kan de bal niet met de borst controleren. Sorbo geeft een hoge lob. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Busietta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:6

19e minuut.
Krogstad rent richting de bal. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz passt de bal met de wreef. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos schiet op doel. Busietta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:7

21e minuut.
Velican is nu in balbezit. Velican met een sublieme pass. Adair bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz geeft een hoge lob. Staikos rent richting de bal. Staikos geeft de bal voor. Busietta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:8

24e minuut.
Zolowski met een sublieme pass. Gontarewicz rent richting de bal. Adair bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:9

29e minuut.
Sadecki geeft de bal voor. Gontarewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Vlaszák de bal. Staikos is nu in balbezit. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Velican rent richting de bal. Velican passt de bal met de wreef. Staikos rent richting de bal. Staikos heeft problemen om de bal te vangen. Staikos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Staikos probeert naar een medespeler te passen. Velican rent richting de bal. Velican met een sublieme pass. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Staikos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:10

36e minuut.
Zolowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zolowski passt de bal in één keer door. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz schiet op doel. Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:11

37e minuut.
Wieruchowski heeft problemen om de bal te vangen. Sadecki is nu in balbezit. Sadecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Staikos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staikos haalt uit met een fantastische trap. Busietta bokst de bal weg. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sadecki zal de hoekschop nemen. Staikos springt en kopt de bal. Busietta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Velican verovert de bal door een tackle van achteren. Velican passt de bal in één keer door. Adair heeft problemen om de bal te vangen. Staikos rent richting de bal. Staikos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:12

41e minuut.
Vlaszák bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz onderschept slim de pass. Staikos is nu in balbezit. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gontarewicz kopt de bal weg. Daar is Staikos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staikos met een sublieme pass. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Staikos heeft problemen om de bal te vangen. Staikos passt de bal met de wreef. Krogstad speelt de bal door. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 82%, FK BA RENDEZ 18%.
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:13

47e minuut.
Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:14

51e minuut.
Daar is Krogstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velican met een sublieme pass. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel. Busietta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Inworp. Aron met een snelle inworp. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz schiet op doel. De bal raakt de paal. Busietta bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zolowski zal de hoekschop nemen. Staikos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Sadecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Staikos de bal. Staikos passt de bal in één keer door. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zolowski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Staikos de bal. Busietta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Stanik rent richting de bal. Stanik geeft de bal voor. Adair bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos haalt uit met een fantastische trap. Busietta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:15

58e minuut.
Sadecki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kielec de bal onder controle te krijgen. Staikos kopt de bal weg. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Barangsano is nu in balbezit. Laurens onderschept slim de pass. Laurens geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Busietta bokst de bal weg. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Busietta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zolowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zolowski probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:16

68e minuut.
Velican verovert de bal door een tackle van achteren. Velican passt de bal in één keer door. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:17

70e minuut.
Adair geeft een lange en hoge pass. Zolowski kan de bal niet met de borst controleren. Zolowski geeft een hoge lob. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel. Busietta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Staikos is nu in balbezit. Staikos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:18

72e minuut.
Velican rent richting de bal. Velican passt de bal zonder na te denken. Staikos rent richting de bal. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:19

76e minuut.
Wieruchowski heeft problemen om de bal te vangen. Sadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecki geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Busietta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zolowski passt de bal zonder na te denken. Adair bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:20

81e minuut.
Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Busietta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:21

83e minuut.
Staikos is nu in balbezit. Gontarewicz rent richting de bal. Staikos met een sublieme pass. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Busietta bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zolowski neemt de hoekschop. Gontarewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Zolowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zolowski passt de bal in één keer door. Velican speelt de bal door. Sadecki is nu in balbezit. Sadecki haalt uit met een fantastische trap. Busietta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Staikos is nu in balbezit. Staikos haalt uit met een fantastische trap. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Velican de bal. Staikos is nu in balbezit. Staikos draait met de bal, schiet en ... Busietta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adair heeft problemen om de bal te vangen. Staikos is nu in balbezit. Staikos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:22

89e minuut.
Daar is Sadecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Staikos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 81%, FK BA RENDEZ 19%.
FA GENESIS - FK BA RENDEZ 0:22