Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lučenec AC Buldogs
Umenie Tactiek 442
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten solid
good Passen very good
formidable Verdedigen solid


12e minuut.
Klukovský probeert naar een medespeler te passen. Minárik is nu in balbezit. Minárik geeft een lange en hoge pass. Ozvold krijgt zijn hoofd ertegen. Hornyacsek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - AC Buldogs 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Čipka de bal. Čipka geeft een hoge lob. Morioka rent richting de bal. Ozvold verovert de bal door een tackle van achteren. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. Hornyacsek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Čipka verovert de bal door een tackle van achteren. Čipka geeft een lange en hoge pass. Daar is Morioka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold schiet op doel. Hornyacsek bokst de bal weg. Minárik rent richting de bal. Minárik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ji onderschept slim de pass. Ji probeert naar een medespeler te passen. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera schiet op doel. Spasov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lučenec - AC Buldogs 1:1

24e minuut.
Čipka met de inworp. Klukovský probeert de bal met de borst te controleren. Klukovský geeft een hoge lob. Ozvold springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - AC Buldogs 2:1

36e minuut.
Čipka probeert naar een medespeler te passen. Lətifov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minárik. Minárik krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Fečurka geeft een lange en hoge pass. Minárik kopt de bal weg. Ozvold rent richting de bal. Ozvold schiet op doel. Hornyacsek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - AC Buldogs 3:1

42e minuut.
Avrigeanu onderschept slim de pass. Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Ji rent richting de bal. Ji geeft de bal voor. Borgulya krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lučenec 51%, AC Buldogs 49%.
FC Lučenec - AC Buldogs 3:1

49e minuut.
Dan speelt de bal door. Ji rent richting de bal. Ji passt de bal met de wreef. Venera rent richting de bal. Venera schiet op doel. Spasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borgulya rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alexander neemt de hoekschop. Borgulya rent richting de bal. Borgulya geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thành Tín. Ozvold is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klukovský zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Thành Tín de bal. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klukovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukovský geeft een hoge lob. Bejdak kopt de bal weg. Ozvold rent richting de bal. Ozvold schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Dan met een sublieme pass. Ji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ji passt de bal met de wreef. Venera is nu in balbezit. Venera draait met de bal, schiet en ... Spasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Pengfei met een sublieme pass. Klungelig pakt Kazík de bal. Kazík geeft een lange en hoge pass. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Doeltrap. Ronzoni komt het veld opgelopen. Rous komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Fečurka geeft de bal voor. Daar is Piecka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piecka probeert naar een medespeler te passen. Ozvold rent richting de bal. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lučenec 48%, AC Buldogs 52%.
FC Lučenec - AC Buldogs 3:1