Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trnava12 TJ SOKOLOVCE
442+ Tactiek Louis van Gaal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51 gemiddelde waardering 33.4
excellent Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


7e minuut.
Cotignola geeft een lange en hoge pass. Staríček kopt de bal weg. Daar is Bjerg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moyá Rumbo is nu in balbezit. Moyá Rumbo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Staríček speelt de bal door. Jakimowicz speelt de bal door. Fatuzzo is nu in balbezit. Moyá Rumbo verovert de bal door een tackle van achteren. Moyá Rumbo schiet op doel. Palito bokst de bal weg.

15e minuut.
Cotignola passt de bal zonder na te denken. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz passt de bal met de wreef. Bogdasz rent richting de bal. Bogdasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fatuzzo geeft de bal voor. Sidro kopt de bal weg. Daar is Firlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdasz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Fatuzzo geeft een lange en hoge pass. Mititelu kopt de bal weg. Moyá Rumbo is nu in balbezit. Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Staríček rent richting de bal. Staríček geeft een hoge lob. Bjerg geeft een lange en hoge pass. Bogdasz kan de bal niet met de borst controleren. Bogdasz schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Fatuzzo geeft de bal voor. Inworp. Cotignola met de inworp. Moyá Rumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá Rumbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Plăvoi kopt de bal weg. Ábel is nu in balbezit. Bogdasz rent richting de bal. Bogdasz schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Plăvoi met een sublieme pass. Bogdasz rent richting de bal. Mamut begaat een overtreding. Mamut krijgt een gele kaart.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cotignola met een snelle inworp. Moyá Rumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - TJ SOKOLOVCE 1:0

40e minuut.
Mamut geeft een hoge lob. Dasadon probeert de bal aan de voet te houden. Dasadon passt de bal zonder na te denken. Bogdasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdasz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 20%, TJ SOKOLOVCE 80%.
Trnava12 - TJ SOKOLOVCE 1:0

59e minuut.
Ábel rent richting de bal. Jakimowicz onderschept slim de pass. Jakimowicz probeert naar een medespeler te passen. Moyá Rumbo rent richting de bal. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Ábel probeert de bal met de borst te controleren. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz geeft een lange en hoge pass. Bogdasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdasz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Moyá Rumbo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cotignola kopt de bal weg. Daar is Bjerg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moyá Rumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá Rumbo haalt uit met een fantastische trap. Palito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Moyá Rumbo passt de bal met de wreef. Cotignola rent richting de bal. Cotignola geeft een lange en hoge pass. Moyá Rumbo is nu in balbezit. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jakimowicz geeft een lange en hoge pass. Bjerg rent richting de bal. Moyá Rumbo verovert de bal door een tackle van achteren. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Merchadier probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Moyá Rumbo rent richting de bal. Firlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej geeft een lange en hoge pass. Cotignola is nu in balbezit. Cotignola geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Staríček passt de bal met de wreef. Cotignola rent richting de bal. Cotignola met een sublieme pass. Moyá Rumbo is nu in balbezit. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi passt de bal met de wreef. Staríček speelt de bal door. Bogdasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdasz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 25%, TJ SOKOLOVCE 75%.
Trnava12 - TJ SOKOLOVCE 1:0