Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Bratislava FC Banik Lazy
Normal Tactiek 433
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


25e minuut.
Makuša geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mečiak met een snelle inworp. Nebesník rent richting de bal. Nebesník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Šavel onderschept slim de pass. Dranko rent richting de bal. Dranko passt de bal in één keer door. Nebesník is nu in balbezit. Nebesník schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hromják bokst de bal weg.

45e minuut.
Rajček geeft een hoge lob. Šavel probeert de bal aan de voet te houden. Torák rent richting de bal. Šavel onderschept slim de pass. Šavel schiet op doel. Hromják bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Bratislava 37%, FC Banik Lazy 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arsenal Bratislava - FC Banik Lazy 0:0

52e minuut.
Mečiak rent richting de bal. Mečiak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Torák de bal onder controle te krijgen. Šavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Šavel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karpiščák met een snelle inworp. Tomíček met een sublieme pass. Guter rent richting de bal. Guter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Torák geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dranko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Nebesník de bal. Nebesník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Karpiščák probeert naar een medespeler te passen. Guter is nu in balbezit. Húra begaat een overtreding. Húra krijgt een gele kaart. Guter raakt geblesseerd tijdens het duel. Karpiščák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trstenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Trstenský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mečiak speelt de bal door. Klungelig pakt Varakonda de bal. Šavel rent richting de bal. Šavel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Banik Lazy 1:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dranko met de inworp. Torák onderschept slim de pass. Šavel is nu in balbezit. Šavel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Trstenský rent richting de bal. Klíma verovert de bal door een tackle van achteren. Klíma geeft een lange en hoge pass. Šavel is nu in balbezit. Šavel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Trstenský onderschept slim de pass. Trstenský haalt uit met een fantastische trap. Pečovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečovský draait met de bal, schiet en ... Kamás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Bratislava - FC Banik Lazy 1:1

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kamás niet meer kan verder spelen.

85e minuut.
Klungelig pakt Dranko de bal. Dranko probeert naar een medespeler te passen. Nebesník rent richting de bal. Nebesník draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Makuša geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mečiak de bal onder controle te krijgen. Húra bereikt de bal nog maar net als eerste. Húra geeft een hoge lob. Šavel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Húra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Bratislava 34%, FC Banik Lazy 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arsenal Bratislava - FC Banik Lazy 1:1