Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lučenec Zombici
Umenie Tactiek Skp 4312 RW
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten good
adequate Passen solid
very good Verdedigen good


1e minuut.
Fečurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fečurka geeft een hoge lob. Inworp. Olla met de inworp. Karnadi geeft een lange en hoge pass. Spasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pengfei is nu in balbezit. Peletti is nu in balbezit. Peletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - Zombici 0:1

19e minuut.
Anh Đức passt de bal zonder na te denken. Meuris bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuris geeft een lange en hoge pass. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik schiet op doel. Hollanda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik passt de bal zonder na te denken. Ozvold rent richting de bal. Ozvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lučenec - Zombici 1:1

42e minuut.
Fečurka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruce met de inworp. Anh Đức geeft de bal voor. Hilal krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lučenec 42%, Zombici 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lučenec - Zombici 1:1

46e minuut.
Donca komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaňo geeft een lange en hoge pass. Ozvold kopt de bal weg. Bejdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejdak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Minárik geeft de bal voor. Climanas verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bejdak neemt de hoekschop. Minárik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Anton probeert naar een medespeler te passen. Olla bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecka begaat een overtreding. Piecka krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Daar is Peletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fečurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fečurka geeft een lange en hoge pass. Minárik is nu in balbezit. Minárik haalt uit met een fantastische trap. Hollanda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Piecka passt de bal zonder na te denken. Prałat rent richting de bal. Ozvold verovert de bal door een tackle van achteren. Ozvold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - Zombici 2:1

83e minuut.
Karnadi speelt de bal door. Baszkowski rent richting de bal. Minárik onderschept slim de pass. Minárik schiet op doel. Hollanda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - Zombici 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lučenec 32%, Zombici 68%.
FC Lučenec - Zombici 3:1