Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZTS Dubnica AC Buldogs
1l Tactiek ubv
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 53.4
solide Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Ferrazza rent richting de bal. Bolchiş onderschept slim de pass. Simonnet is nu in balbezit. Bolchiş verovert de bal door een tackle van achteren. Bolchiş schiet op doel. Beltrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bolchiş is nu in balbezit. Bolchiş draait met de bal, schiet en ... Beltrán bokst de bal weg.

9e minuut.
Klungelig pakt Pufleanu de bal. Lejeune onderschept slim de pass. Lətifov rent richting de bal. Lejeune verovert de bal door een tackle van achteren. Lejeune draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Di Pravi de bal. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lejeune. Lejeune krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Lefter verovert de bal door een tackle van achteren. Bolchiş onderschept slim de pass. Bolchiş met een sublieme pass. Ronzoni rent richting de bal. Ronzoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZTS Dubnica 70%, AC Buldogs 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZTS Dubnica - AC Buldogs 0:0

46e minuut.
Borgulya komt het veld opgelopen.

57e minuut.
García Gutiérrez speelt de bal door. Lefter rent richting de bal. Borgulya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borgulya krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Tilger probeert naar een medespeler te passen. Ferrazza rent richting de bal. Ferrazza geeft de bal voor. Borgulya probeert de bal met de borst te controleren. Borgulya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZTS Dubnica - AC Buldogs 0:1

70e minuut.
Tilger passt de bal in één keer door. Pavličević is nu in balbezit. Janeba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janeba krijgt een gele kaart. Pavličević raakt geblesseerd tijdens het duel. Pavličević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ronzoni kopt de bal weg. Borgulya rent richting de bal. Borgulya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tilger geeft een lange en hoge pass. Pufleanu kopt de bal weg. Daar is Vercellesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter verovert de bal door een tackle van achteren. Lefter draait met de bal, schiet en ... Hornyacsek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Tilger probeert naar een medespeler te passen. Ronzoni rent richting de bal. Ferrazza is nu in balbezit. Ronzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ronzoni haalt uit met een fantastische trap. Beltrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ronzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronzoni draait met de bal, schiet en ... Beltrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Pavličević heeft problemen om de bal te vangen. García Gutiérrez is nu in balbezit. Pavličević begaat een overtreding. Pavličević krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZTS Dubnica 65%, AC Buldogs 35%.
ZTS Dubnica - AC Buldogs 0:1