Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Bratislava Trnava12
Normal Tactiek 532+
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23.5 gemiddelde waardering 35.4
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Cotignola probeert naar een medespeler te passen. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grizár zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Grizár moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grizár schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Starzec raakt geblesseerd tijdens het duel. Cotignola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lasterowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Trnava12 0:1

11e minuut.
Starzec is nu in balbezit. Starzec passt de bal in één keer door. Lasterowicz rent richting de bal. Lasterowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Trnava12 0:2

16e minuut.
Paderewski passt de bal met de wreef. Lasterowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz met een sublieme pass. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Starzec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paderewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderewski passt de bal zonder na te denken. Lasterowicz rent richting de bal. Lasterowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Trnava12 0:3

25e minuut.
Šavel speelt de bal door. Daar is Nebesník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starzec verovert de bal door een tackle van achteren. Starzec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Trnava12 0:4

27e minuut.
Paderewski onderschept slim de pass. Paderewski probeert naar een medespeler te passen. Lasterowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Trnava12 0:5

30e minuut.
Revnic kopt de bal weg. Klungelig pakt Sánchez Parrilla de bal. Sánchez Parrilla passt de bal met de wreef. Lasterowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Kamás trapt de bal weg van het doel. Paderewski kopt de bal weg. Cotignola speelt de bal door. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Kamás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Paderewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cotignola de bal. Cotignola probeert naar een medespeler te passen. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klíma kopt de bal weg. Klungelig pakt Cotignola de bal. Cotignola met een sublieme pass. Lasterowicz rent richting de bal. Lasterowicz haalt uit met een fantastische trap. Kamás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Trnava12 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Bratislava 68%, Trnava12 32%.
FC Arsenal Bratislava - Trnava12 0:6

48e minuut.
Sánchez Parrilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Húra. Húra krijgt een gele kaart. Cotignola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sánchez Parrilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Trnava12 0:7

52e minuut.
Cotignola is nu in balbezit. Cotignola passt de bal zonder na te denken. Starzec rent richting de bal. Starzec draait met de bal, schiet en ... Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Trnava12 0:8

57e minuut.
Rajček kopt de bal weg. Sánchez Parrilla heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Parrilla geeft een hoge lob. Starzec is nu in balbezit. Starzec schiet op doel. Kamás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Šavel onderschept slim de pass. Šavel passt de bal in één keer door. Paderewski speelt de bal door. Lasterowicz is nu in balbezit. Lasterowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Hajsuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cotignola is nu in balbezit. Cotignola passt de bal met de wreef. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kamás trapt de bal weg van het doel. Cotignola met een sublieme pass. Lasterowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz haalt uit met een fantastische trap. Kamás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Trnava12 0:9

79e minuut.
Paderewski speelt de bal door. Sánchez Parrilla rent richting de bal. Sánchez Parrilla speelt de bal door. Lasterowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz draait met de bal, schiet en ... Kamás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lasterowicz is nu in balbezit. Lasterowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Cotignola passt de bal in één keer door. Daar is Rajček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starzec is nu in balbezit. Starzec schiet op doel. Kamás maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Sánchez Parrilla met de inworp. Cotignola probeert naar een medespeler te passen. Paderewski speelt de bal door. Lasterowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Trnava12 0:10

87e minuut.
Klíma geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Parrilla met een snelle inworp. Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola geeft een lange en hoge pass. Kamás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lasterowicz is nu in balbezit. Lasterowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klíma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola rent richting de bal. Cotignola speelt de bal door. Lasterowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz haalt uit met een fantastische trap. Kamás bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Bratislava 70%, Trnava12 30%.
FC Arsenal Bratislava - Trnava12 0:10