Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trnava12 FC Arsenal Bratislava
442+ Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 23.4
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vojvoda neemt de hoekschop. Bogdasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 1:0

8e minuut.
Vojvoda passt de bal in één keer door. Húra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plăvoi speelt de bal door. Moyá Rumbo rent richting de bal. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bogdasz rent richting de bal. Bogdasz haalt uit met een fantastische trap. Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 2:0

10e minuut.
Vojvoda met een sublieme pass. Staríček bereikt de bal nog maar net als eerste. Staríček passt de bal in één keer door. Bogdasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdasz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Moyá Rumbo rent richting de bal. Moyá Rumbo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Inworp. Dasadon met de inworp. Vojvoda met een sublieme pass. Moyá Rumbo is nu in balbezit. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 3:0

18e minuut.
Staríček is nu in balbezit. Húra is nu in balbezit. Bogdasz is nu in balbezit. Bogdasz draait met de bal, schiet en ... Kamás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 4:0

19e minuut.
Daar is Húra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdasz onderschept slim de pass. Bogdasz schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vojvoda geeft de bal voor. Kamás met een sublieme pass. Cotignola kopt de bal weg. Klungelig pakt Moyá Rumbo de bal. Moyá Rumbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 5:0

23e minuut.
Klungelig pakt Nebesník de bal. Nebesník passt de bal met de wreef. Vojvoda geeft een hoge lob. Bogdasz rent richting de bal. Bogdasz schiet op doel. Kamás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vojvoda neemt de hoekschop. Cotignola springt en kopt de bal. Kamás bokst de bal weg.

24e minuut.
Grizár rent richting de bal. Grizár geeft een lange en hoge pass. Staríček met een sublieme pass. Moyá Rumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Hajsuk geeft een hoge lob. Dasadon kopt de bal weg. Klungelig pakt Klíma de bal. Vojvoda is nu in balbezit. Vojvoda schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Moyá Rumbo kan de bal niet met de borst controleren. Moyá Rumbo passt de bal met de wreef. Klíma is nu in balbezit. Bogdasz rent richting de bal. Bogdasz schiet op doel. Kamás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 6:0

35e minuut.
Klíma geeft een hoge lob. Daar is Bogdasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdasz probeert naar een medespeler te passen. Moyá Rumbo heeft problemen om de bal te vangen. Moyá Rumbo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Rajček geeft de bal voor. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi probeert naar een medespeler te passen. Bogdasz is nu in balbezit. Bogdasz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Moyá Rumbo verovert de bal door een tackle van achteren. Moyá Rumbo passt de bal zonder na te denken. Bogdasz heeft problemen om de bal te vangen. Bogdasz haalt uit met een fantastische trap. Kamás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 7:0

40e minuut.
Cotignola is nu in balbezit. Cotignola speelt de bal door. Bogdasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdasz draait met de bal, schiet en ... Kamás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 8:0

42e minuut.
Cotignola probeert naar een medespeler te passen. Húra is nu in balbezit. Húra met een sublieme pass. Vojvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvoda draait met de bal, schiet en ... Kamás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 12%, FC Arsenal Bratislava 88%.
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 8:0

50e minuut.
Plăvoi met een sublieme pass. Vojvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvoda geeft een hoge lob. Daar is Moyá Rumbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moyá Rumbo schiet op doel. Kamás bokst de bal weg. Bogdasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamás speelt de bal door. Plăvoi kopt de bal weg. Vojvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvoda geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Mititelu passt de bal met de wreef. Cotignola is nu in balbezit. Hajsuk begaat een overtreding. Hajsuk krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Cotignola passt de bal met de wreef. Dasadon probeert de bal aan de voet te houden. Dasadon geeft een hoge lob. Bogdasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdasz haalt uit met een fantastische trap. Kamás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Nebesník is nu in balbezit. Plăvoi verovert de bal door een tackle van achteren. Cotignola speelt de bal door. Bogdasz is nu in balbezit. Bogdasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 9:0

63e minuut.
Staríček passt de bal zonder na te denken. Vojvoda rent richting de bal. Vojvoda speelt de bal door. Klungelig pakt Bogdasz de bal. Bogdasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Stoch geeft de bal voor. Moyá Rumbo is nu in balbezit. Rajček met een sublieme pass. Bogdasz rent richting de bal. Bogdasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 10:0

73e minuut.
Buitenspel voor Šavel. Goede buitenspelval van de verdediging. Levyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Moyá Rumbo kopt de bal weg. Bogdasz is nu in balbezit. Bogdasz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 11:0

75e minuut.
Rajček bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajček geeft een lange en hoge pass. Plăvoi probeert de bal aan de voet te houden. Moyá Rumbo rent richting de bal. Moyá Rumbo haalt uit met een fantastische trap. Kamás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kamás speelt de bal door. Staríček is nu in balbezit. Staríček speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bogdasz rent richting de bal. Bogdasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 12:0

80e minuut.
Vojvoda met een sublieme pass. Cotignola rent richting de bal. Moyá Rumbo is nu in balbezit. Moyá Rumbo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rajček de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 13:0

80e minuut.
Vojvoda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Camarolla komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Doeltrap. Kamás trapt de bal weg van het doel. Cotignola kopt de bal weg. Bogdasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdasz draait met de bal, schiet en ... Kamás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moyá Rumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 14:0

90e minuut.
Inworp. Húra met de inworp. Klíma is nu in balbezit. Bogdasz verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 14%, FC Arsenal Bratislava 86%.
Trnava12 - FC Arsenal Bratislava 14:0