Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ SOKOLOVCE FC Banik Lazy
Louis van Gaal Tactiek 433
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sidro verovert de bal door een tackle van achteren. Sidro geeft een lange en hoge pass. Daar is Trnečka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solnohradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Solnohradský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pautassi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ábel passt de bal met de wreef. Torák rent richting de bal. Solnohradský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solnohradský krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Solnohradský rent richting de bal. Shyschenko rent richting de bal. Shyschenko passt de bal met de wreef. Pautassi rent richting de bal. Pautassi draait met de bal, schiet en ... Hromják bokst de bal weg.

28e minuut.
Firlej kopt de bal weg. Daar is Tomíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ábel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pautassi is nu in balbezit. Pautassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOLOVCE - FC Banik Lazy 1:0

31e minuut.
Ábel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ábel passt de bal in één keer door. Makuša rent richting de bal. Pautassi verovert de bal door een tackle van achteren. Pautassi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sidro geeft de bal voor. Makuša kopt de bal weg. Torák bereikt de bal nog maar net als eerste. Solnohradský is nu in balbezit. Solnohradský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sidro onderschept slim de pass. Sidro passt de bal met de wreef. Pautassi is nu in balbezit. Solnohradský is nu in balbezit. Solnohradský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ SOKOLOVCE 37%, FC Banik Lazy 63%.
TJ SOKOLOVCE - FC Banik Lazy 1:0

46e minuut.
Guter speelt de bal door. Daar is Trstenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pautassi. Trstenský raakt geblesseerd tijdens het duel. Sudík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Solnohradský is nu in balbezit. Trnečka rent richting de bal. Solnohradský verovert de bal door een tackle van achteren. Pautassi rent richting de bal. Pautassi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOLOVCE - FC Banik Lazy 2:0

50e minuut.
Makuša kopt de bal weg. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro geeft een lange en hoge pass. Solnohradský rent richting de bal. Solnohradský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pautassi is nu in balbezit. Pautassi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Shyschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiščák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shyschenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fatuzzo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pautassi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ábel rent richting de bal. Ábel geeft een hoge lob. Solnohradský rent richting de bal. Solnohradský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOLOVCE - FC Banik Lazy 3:0

71e minuut.
Shyschenko rent richting de bal. Shyschenko geeft een hoge lob. Pautassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pautassi schiet op doel. Hromják werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOLOVCE - FC Banik Lazy 4:0

73e minuut.
Shyschenko geeft de bal voor. Pautassi rent richting de bal. Makuša probeert naar een medespeler te passen. Pautassi is nu in balbezit. Pautassi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sidro passt de bal met de wreef. Ábel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ábel met een sublieme pass. Pautassi is nu in balbezit. Pautassi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Hromják geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sidro zal de hoekschop nemen. Solnohradský is nu in balbezit. Solnohradský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOLOVCE - FC Banik Lazy 5:0

86e minuut.
Karpiščák met een snelle inworp. Bjerg rent richting de bal. Senka begaat een overtreding. Senka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ SOKOLOVCE 22%, FC Banik Lazy 78%.
TJ SOKOLOVCE - FC Banik Lazy 5:0