Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zombici AC Buldogs
Skp 4222 High Tactiek ubv
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 54.2
solid Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Ji met de inworp. Donca rent richting de bal. Borgulya begaat een overtreding. Borgulya krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Klungelig pakt Ji de bal. Ji passt de bal in één keer door. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu met een sublieme pass. Rous rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - AC Buldogs 0:1

32e minuut.
Thành Tín kopt de bal weg. Regensburger rent richting de bal. Regensburger met een sublieme pass. Peletti is nu in balbezit. Peletti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hilal rent richting de bal. Hilal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zombici - AC Buldogs 1:1

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hilal stond buitenspel. Karnadi komt het veld opgelopen. Prałat komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombici 43%, AC Buldogs 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zombici - AC Buldogs 1:1

47e minuut.
Prałat verovert de bal door een tackle van achteren. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Prałat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Borgulya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avrigeanu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu schiet op doel. Hollanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - AC Buldogs 1:2

66e minuut.
Regensburger is nu in balbezit. Regensburger geeft de bal voor. Alexander probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peletti rent richting de bal. Peletti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Regensburger is nu in balbezit. Regensburger geeft een hoge lob. Morioka rent richting de bal. Peletti onderschept slim de pass. Peletti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rous bereikt de bal nog maar net als eerste. Climanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rous onderschept slim de pass. Rous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - AC Buldogs 1:3

88e minuut.
Prałat kopt de bal weg. Vercellesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Regensburger maakt een afschuwelijke overtreding. Regensburger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombici 42%, AC Buldogs 58%.
Zombici - AC Buldogs 1:3