Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trnava12 FC Banik Lazy
442+ Tactiek 433
67% Balbezit 33%
13% Spel op eigen helft 87%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.5 gemiddelde waardering 18.9
good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Syska passt de bal met de wreef. Tomíček rent richting de bal. Vojvoda verovert de bal door een tackle van achteren. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Banik Lazy 1:0

5e minuut.
Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri passt de bal in één keer door. Vojvoda speelt de bal door. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Starzec verovert de bal door een tackle van achteren. Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola met een sublieme pass. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Makuša geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vojvoda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Starzec is nu in balbezit. Starzec geeft een lange en hoge pass. Paal!

13e minuut.
Cotignola speelt de bal door. Syska rent richting de bal. Syska passt de bal met de wreef. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Starzec rent richting de bal. Tomíček rent richting de bal. Starzec onderschept slim de pass. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Hromják werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Banik Lazy 2:0

16e minuut.
Syska met een sublieme pass. Cotignola probeert naar een medespeler te passen. Tunçeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçeri schiet op doel. Hromják maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Banik Lazy 3:0

29e minuut.
Tunçeri onderschept slim de pass. Tunçeri passt de bal met de wreef. Starzec rent richting de bal. Starzec draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Varakonda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Banik Lazy 4:0

34e minuut.
Daar is Tomíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotignola met een sublieme pass. Varakonda is nu in balbezit. Starzec verovert de bal door een tackle van achteren. Starzec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hromják trapt de bal weg van het doel. Starzec kopt de bal weg. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sánchez Parrilla passt de bal in één keer door. Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola passt de bal met de wreef. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Banik Lazy 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 16%, FC Banik Lazy 84%.
Trnava12 - FC Banik Lazy 5:0

46e minuut.
Senka heeft problemen om de bal te vangen. Tunçeri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Senka. Senka krijgt een gele kaart. Tunçeri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Syska met een snel genomen vrije trap. Starzec kopt de bal weg. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Vojvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvoda passt de bal in één keer door. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Torák geeft een hoge lob. Buczacki is nu in balbezit. Buczacki passt de bal zonder na te denken. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vojvoda kopt de bal weg. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri passt de bal in één keer door. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Buczacki passt de bal in één keer door. Starzec rent richting de bal. Daar is Starzec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Hromják maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Banik Lazy 6:0

57e minuut.
Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska passt de bal met de wreef. Camarolla rent richting de bal. Camarolla geeft een lange en hoge pass. Starzec rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Banik Lazy 7:0

59e minuut.
Sánchez Parrilla kopt de bal weg. Tunçeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvoda geeft de bal voor. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec draait met de bal, schiet en ... Hromják verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Banik Lazy 8:0

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vojvoda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tunçeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunçeri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sánchez Parrilla kopt de bal weg. Tunçeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçeri heeft problemen om de bal te vangen. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Starzec draait met de bal, schiet en ... Varakonda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vojvoda kopt de bal weg. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sánchez Parrilla heeft problemen om de bal te vangen. Syska rent richting de bal. Syska geeft een hoge lob. Starzec is nu in balbezit. Starzec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hromják trapt de bal weg. Cotignola kopt de bal weg. Karpiščák heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla geeft een lange en hoge pass. Hromják bokst de bal weg. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Hromják maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Banik Lazy 9:0

80e minuut.
Torák geeft een hoge lob. Inworp. Sánchez Parrilla met de inworp. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Torák trapt de bal weg. Syska kopt de bal weg. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Vojvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvoda met een sublieme pass. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Hromják werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Banik Lazy 10:0

89e minuut.
Vojvoda rent richting de bal. Vojvoda passt de bal in één keer door. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Hromják probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Banik Lazy 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 9%, FC Banik Lazy 91%.
Trnava12 - FC Banik Lazy 11:0