Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trnava12 FC Lučenec
532+ Tactiek Umenie
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
49.5 gemiddelde waardering 57.7
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri passt de bal zonder na te denken. Staríček bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik rent richting de bal. Minárik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Held probeert naar een medespeler te passen. Klukovský kopt de bal weg. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Lučenec 0:1

35e minuut.
Staríček probeert naar een medespeler te passen. Čipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvoda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čipka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čipka komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bejdak probeert de bal met de borst te controleren. Bejdak passt de bal in één keer door. Ozvold rent richting de bal. Ozvold draait met de bal, schiet en ... Held maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 64%, FC Lučenec 36%.
Trnava12 - FC Lučenec 0:1

58e minuut.
Piecka met een sublieme pass. Bejdak is nu in balbezit. Bejdak passt de bal in één keer door. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. Held probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minárik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dasadon probeert naar een medespeler te passen. Čipka heeft problemen om de bal te vangen. Čipka probeert naar een medespeler te passen. Minárik rent richting de bal. Minárik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Čipka kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoch de bal. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold schiet op doel. Held werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - FC Lučenec 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 60%, FC Lučenec 40%.
Trnava12 - FC Lučenec 0:2