Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ SOKOLOVCE AC Buldogs
Louis van Gaal Tactiek ubv
33% Balbezit 67%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 54
poor Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


11e minuut.
Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Bolchiş rent richting de bal. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOLOVCE - AC Buldogs 0:1

24e minuut.
Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu passt de bal in één keer door. Ronzoni rent richting de bal. Ronzoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Avrigeanu met een sublieme pass. Bolchiş is nu in balbezit. Ábel rent richting de bal. Bolchiş verovert de bal door een tackle van achteren. Bolchiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ábel rent richting de bal. Bolchiş onderschept slim de pass. Ronzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronzoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOLOVCE - AC Buldogs 0:2

45e minuut.
Daar is Bolchiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronzoni rent richting de bal. Ronzoni passt de bal met de wreef. Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ SOKOLOVCE 66%, AC Buldogs 34%.
TJ SOKOLOVCE - AC Buldogs 0:2

47e minuut.
Vercellesi is nu in balbezit. Vercellesi passt de bal zonder na te denken. Ji rent richting de bal. Ji passt de bal in één keer door. Bolchiş is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bjerg rent richting de bal. Bjerg geeft een hoge lob. Dan geeft de bal voor. Ronzoni is nu in balbezit. Ronzoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dan probeert de bal met de borst te controleren. Shyschenko is nu in balbezit. Pavličević maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pavličević naar de kleedkamers voor een vroege douche. Shyschenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rous komt het veld opgelopen. Borgulya komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Thành Tín geeft de bal voor. Ji rent richting de bal. Ji passt de bal zonder na te denken. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lətifov passt de bal met de wreef. Pufleanu is nu in balbezit. Ji probeert naar een medespeler te passen. Rous rent richting de bal. Rous haalt uit met een fantastische trap. Palito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Ji passt de bal in één keer door. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu passt de bal in één keer door. Rous is nu in balbezit. Rous draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Avrigeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Fatuzzo de bal. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya haalt uit met een fantastische trap. Palito maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Rous rent richting de bal. Rous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOLOVCE - AC Buldogs 0:3

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ji met een snelle inworp. Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rous kopt de bal weg. Avrigeanu kan de bal niet met de borst controleren. Avrigeanu speelt de bal door. Rous rent richting de bal. Rous haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dan met een sublieme pass. Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu passt de bal in één keer door. Borgulya rent richting de bal. Borgulya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rous rent richting de bal. Avrigeanu met een sublieme pass. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya draait met de bal, schiet en ... Fatuzzo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ SOKOLOVCE 74%, AC Buldogs 26%.
TJ SOKOLOVCE - AC Buldogs 0:3