Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Banik Lazy ZTS Dubnica
433 Tactiek 1l
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Karpiščák onderschept slim de pass. Tilger met een sublieme pass. Sudík is nu in balbezit. Lefter onderschept slim de pass. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Montórfano geeft de bal voor. García Gutiérrez kopt de bal weg. Trnečka heeft problemen om de bal te vangen. Lejeune onderschept slim de pass. Lejeune haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Tilger de bal. Tilger passt de bal met de wreef. Lejeune rent richting de bal. Lejeune draait met de bal, schiet en ... Hromják werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:2

11e minuut.
Guter speelt de bal door. Trstenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Trstenský passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hromják de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Sudík rent richting de bal. Lefter onderschept slim de pass. Lefter passt de bal zonder na te denken. Lejeune rent richting de bal. Lejeune schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
García Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. García Gutiérrez speelt de bal door. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Tilger met de inworp. García Gutiérrez met een sublieme pass. Lejeune rent richting de bal. Lejeune schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sudík kan de bal niet met de borst controleren. Villagra is nu in balbezit. Villagra passt de bal met de wreef. Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:3

22e minuut.
Szviták bereikt de bal nog maar net als eerste. Szviták passt de bal zonder na te denken. Tomíček rent richting de bal. Lefter verovert de bal door een tackle van achteren. Lefter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sudík rent richting de bal. Szviták verovert de bal door een tackle van achteren. Szviták met een sublieme pass. Lefter is nu in balbezit. Lefter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:4

24e minuut.
Lefter passt de bal met de wreef. Lejeune heeft problemen om de bal te vangen. Lefter is nu in balbezit. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:5

28e minuut.
Szviták probeert naar een medespeler te passen. Tilger speelt de bal door. García Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gutiérrez geeft de bal voor. Lejeune maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:6

36e minuut.
Daar is Szviták, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagra probeert naar een medespeler te passen. Tomíček heeft problemen om de bal te vangen. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hromják trapt de bal weg van het doel. García Gutiérrez kopt de bal weg. Lejeune heeft problemen om de bal te vangen. Lejeune draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trnečka de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
García Gutiérrez is nu in balbezit. García Gutiérrez passt de bal in één keer door. Lefter rent richting de bal. Lejeune rent richting de bal. Lejeune schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hromják probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Makuša geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szviták zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vulama speelt de bal door. Tilger speelt de bal door. Trnečka rent richting de bal. García Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. García Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Banik Lazy 80%, ZTS Dubnica 20%.
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:7

48e minuut.
Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter geeft de bal voor. García Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:8

51e minuut.
Ferrazza met een sublieme pass. García Gutiérrez is nu in balbezit. García Gutiérrez passt de bal in één keer door. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hromják met een harde bal richting middenveld. Tilger kopt de bal weg. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter draait met de bal, schiet en ... Hromják probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:9

60e minuut.
Tilger is nu in balbezit. Tilger passt de bal zonder na te denken. García Gutiérrez met een sublieme pass. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
García Gutiérrez onderschept slim de pass. García Gutiérrez passt de bal met de wreef. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:10

64e minuut.
Lejeune rent richting de bal. Lejeune passt de bal met de wreef. García Gutiérrez speelt de bal door. Lejeune rent richting de bal. Lejeune schiet op doel. Hromják probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:11

71e minuut.
Tilger passt de bal met de wreef. Sudík is nu in balbezit. Lefter onderschept slim de pass. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:12

75e minuut.
Lejeune passt de bal zonder na te denken. Villagra is nu in balbezit. Villagra geeft een lange en hoge pass. Daar is García Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:13

76e minuut.
Mierzeja komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Trnečka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt García Gutiérrez de bal. García Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune schiet op doel. Hromják kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Vulama passt de bal in één keer door. Tomíček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mierzeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzeja passt de bal in één keer door. Daar is Trnečka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:14

87e minuut.
Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter passt de bal zonder na te denken. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune schiet op doel. Hromják probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:15

90e minuut.
Vulama is nu in balbezit. Mierzeja is nu in balbezit. Mierzeja geeft de bal voor. García Gutiérrez rent richting de bal. García Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Hromják kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lejeune, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejeune draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Banik Lazy 81%, ZTS Dubnica 19%.
FC Banik Lazy - ZTS Dubnica 0:16