Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Buldogs Trnava12
ubv Tactiek 442+
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 51.7
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Staríček geeft een hoge lob. Lətifov is nu in balbezit. Moyá Rumbo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moyá Rumbo krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Thành Tín geeft een hoge lob. Vojvoda is nu in balbezit. Vojvoda passt de bal zonder na te denken. Dasadon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronzoni rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alexander neemt de hoekschop. Ji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ji draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lətifov passt de bal zonder na te denken. Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvoda begaat een overtreding. Vojvoda krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Staríček raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Camarolla komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Mititelu probeert naar een medespeler te passen. Bogdasz is nu in balbezit. Dan begaat een overtreding. Dan krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bolchiş kopt de bal weg. Ronzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarolla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camarolla krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Daar is Bolchiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu met een sublieme pass. Ronzoni rent richting de bal. Ronzoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vojvoda is nu in balbezit. Vojvoda passt de bal in één keer door. Thành Tín rent richting de bal. Bogdasz onderschept slim de pass. Bogdasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 58%, Trnava12 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Buldogs - Trnava12 0:0

46e minuut.
Rous komt het veld opgelopen. Borgulya komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Mititelu is nu in balbezit. Mititelu geeft de bal voor. Thành Tín heeft problemen om de bal te vangen. Bogdasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdasz haalt uit met een fantastische trap. Hornyacsek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Lətifov verovert de bal door een tackle van achteren. Mititelu onderschept slim de pass. Mititelu passt de bal zonder na te denken. Bogdasz is nu in balbezit. Bogdasz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Stoch verovert de bal door een tackle van achteren. Stoch probeert naar een medespeler te passen. Mititelu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borgulya rent richting de bal. Borgulya schiet op doel. Held verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Daar is Pufleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pufleanu geeft een hoge lob. Stoch probeert de bal aan de voet te houden. Rous bereikt de bal nog maar net als eerste. Rous draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 56%, Trnava12 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Buldogs - Trnava12 0:0