Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trnava12 AC Buldogs
442+ Tactiek 442
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten solid
adequate Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Vercellesi probeert naar een medespeler te passen. Lətifov met een sublieme pass. Bogdasz rent richting de bal. Bogdasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - AC Buldogs 1:0

7e minuut.
Thành Tín geeft een lange en hoge pass. Ji met een sublieme pass. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trnava12 - AC Buldogs 1:1

10e minuut.
Staríček met een sublieme pass. Daar is Moyá Rumbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moyá Rumbo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bogdasz de bal. Bogdasz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Levyan probeert naar een medespeler te passen. Bogdasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdasz passt de bal in één keer door. Moyá Rumbo rent richting de bal. Moyá Rumbo schiet op doel. Hornyacsek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Dan geeft een hoge lob. Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvoda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alexander is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ji neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Held bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Buczacki kopt de bal weg. Ji is nu in balbezit. Ji passt de bal in één keer door. Borgulya rent richting de bal. Borgulya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Stoch kopt de bal weg. Moyá Rumbo heeft problemen om de bal te vangen. Staríček speelt de bal door. Bogdasz is nu in balbezit. Bogdasz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Alexander passt de bal zonder na te denken. Ronzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Plăvoi zijn tegenspeler op de grond. Plăvoi krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Morioka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vojvoda de bal onder controle te krijgen. Ronzoni rent richting de bal. Ronzoni schiet op doel. Held probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - AC Buldogs 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 41%, AC Buldogs 59%.
Trnava12 - AC Buldogs 1:2

53e minuut.
Buczacki geeft een hoge lob. Thành Tín probeert de bal met de borst te controleren. Vercellesi geeft een lange en hoge pass. Avrigeanu geeft een lange en hoge pass. Borgulya maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lətifov probeert de bal aan de voet te houden. Moyá Rumbo is nu in balbezit. Moyá Rumbo probeert naar een medespeler te passen. Bogdasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdasz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola passt de bal in één keer door. Vojvoda probeert naar een medespeler te passen. Bogdasz rent richting de bal. Bogdasz draait met de bal, schiet en ... Hornyacsek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Hornyacsek speelt de bal door. Avrigeanu kopt de bal weg. Daar is Levyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronzoni schiet op doel. Held verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Inworp. Rous komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ronzoni heeft problemen om de bal te vangen. Levyan geeft een hoge lob. Vojvoda kopt de bal weg. Moyá Rumbo rent richting de bal. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Morioka is nu in balbezit. Plăvoi onderschept slim de pass. Plăvoi speelt de bal door. Bogdasz is nu in balbezit. Bogdasz schiet op doel. Hornyacsek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Rous speelt de bal door. Ronzoni is nu in balbezit. Met opzet legt Staríček zijn tegenspeler op de grond. Staríček is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

84e minuut.
Klungelig pakt Ronzoni de bal. Plăvoi onderschept slim de pass. Plăvoi met een sublieme pass. Moyá Rumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá Rumbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 38%, AC Buldogs 62%.
Trnava12 - AC Buldogs 1:2