Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lučenec TJ SOKOLOVCE
Umenie Tactiek Louis van Gaal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 31.8
excellent Schieten poor
solid Passen weak
solid Verdedigen weak


9e minuut.
Bjerg kopt de bal weg. Čipka is nu in balbezit. Shyschenko begaat een overtreding. Shyschenko krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Anton speelt de bal door. Čipka is nu in balbezit. Čipka passt de bal met de wreef. Piecka rent richting de bal. Piecka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ábel is nu in balbezit. Klukovský onderschept slim de pass. Klukovský passt de bal in één keer door. Bejdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejdak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bjerg is nu in balbezit. Bjerg geeft een lange en hoge pass. Piecka geeft een lange en hoge pass. Ozvold krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bejdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejdak geeft de bal voor. Klukovský heeft problemen om de bal te vangen. Klukovský geeft een lange en hoge pass. Ozvold krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Piecka geeft een hoge lob. Ábel probeert de bal aan de voet te houden. Minárik rent richting de bal. Minárik schiet op doel. Palito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Minárik heeft problemen om de bal te vangen. Minárik speelt de bal door. Bejdak is nu in balbezit. Bejdak geeft de bal voor. Ozvold maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Oryszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bejdak is nu in balbezit. Bejdak passt de bal in één keer door. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Kazík geeft een lange en hoge pass. Ozvold kopt de bal weg. Bjerg is nu in balbezit. Minárik onderschept slim de pass. Minárik draait met de bal, schiet en ... Palito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bejdak geeft een lange en hoge pass. Ábel probeert de bal met de borst te controleren. Ozvold rent richting de bal. Ozvold schiet op doel. Palito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - TJ SOKOLOVCE 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lučenec 28%, TJ SOKOLOVCE 72%.
FC Lučenec - TJ SOKOLOVCE 1:0

46e minuut.
Bjerg rent richting de bal. Minárik onderschept slim de pass. Fatuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čipka is nu in balbezit. Čipka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Klungelig pakt Čipka de bal. Shyschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Čipka onderschept slim de pass. Čipka geeft een lange en hoge pass. Ozvold springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - TJ SOKOLOVCE 2:0

48e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Palito niet meer kan verder spelen. Soo-Li komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bejdak geeft een hoge lob. Shyschenko kopt de bal weg. Mamut heeft problemen om de bal te vangen. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - TJ SOKOLOVCE 3:0

57e minuut.
Bejdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejdak geeft een lange en hoge pass. Shyschenko kopt de bal weg. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - TJ SOKOLOVCE 4:0

59e minuut.
Čipka verovert de bal door een tackle van achteren. Čipka geeft een hoge lob. Daar is Mamut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minárik rent richting de bal. Minárik schiet op doel. Soo-Li bokst de bal weg.

64e minuut.
Klukovský speelt de bal door. Bejdak rent richting de bal. Merchadier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bejdak raakt geblesseerd tijdens het duel. Minárik neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - TJ SOKOLOVCE 5:0

65e minuut.
Čipka probeert naar een medespeler te passen. Minárik rent richting de bal. Minárik passt de bal in één keer door. Bejdak rent richting de bal. Bejdak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bjerg passt de bal zonder na te denken. Čipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Čipka speelt de bal door. Minárik rent richting de bal. Minárik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - TJ SOKOLOVCE 6:0

71e minuut.
Pautassi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pengfei maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Oryszczak kopt de bal weg. Bejdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejdak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - TJ SOKOLOVCE 7:0

73e minuut.
Klukovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Klukovský met de inworp. Čipka geeft een hoge lob. Ozvold krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Merchadier de bal. Bejdak rent richting de bal. Bejdak passt de bal zonder na te denken. Ozvold rent richting de bal. Ozvold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - TJ SOKOLOVCE 8:0

88e minuut.
Klukovský met een sublieme pass. Bejdak met een sublieme pass. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. Soo-Li probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - TJ SOKOLOVCE 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lučenec 23%, TJ SOKOLOVCE 77%.
FC Lučenec - TJ SOKOLOVCE 9:0