Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Bratislava ZTS Dubnica
Normal Tactiek 1l
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 43.7
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen matig
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
García Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. García Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Villagra met een sublieme pass. Klungelig pakt Tilger de bal. Tilger passt de bal zonder na te denken. Daar is Lejeune, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejeune schiet op doel. Kamás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Gutiérrez geeft een hoge lob. Kamás speelt de bal door. Villagra kopt de bal weg. García Gutiérrez rent richting de bal. García Gutiérrez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
García Gutiérrez passt de bal in één keer door. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter passt de bal met de wreef. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune draait met de bal, schiet en ... Kamás bokst de bal weg.

14e minuut.
Grizár bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune onderschept slim de pass. Lejeune draait met de bal, schiet en ... Rajček probeert de bal aan de voet te houden. Kamás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - ZTS Dubnica 0:1

28e minuut.
Szviták bereikt de bal nog maar net als eerste. Szviták speelt de bal door. Hajsuk rent richting de bal. Lefter onderschept slim de pass. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Villagra geeft de bal voor. Húra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune verovert de bal door een tackle van achteren. Lejeune draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - ZTS Dubnica 0:2

32e minuut.
Montórfano is nu in balbezit. Montórfano speelt de bal door. Hajsuk heeft problemen om de bal te vangen. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - ZTS Dubnica 0:3

37e minuut.
Hajsuk rent richting de bal. Lefter verovert de bal door een tackle van achteren. Lefter speelt de bal door. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune schiet op doel. Kamás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lejeune rent richting de bal. Lejeune draait met de bal, schiet en ... Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - ZTS Dubnica 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Bratislava 61%, ZTS Dubnica 39%.
FC Arsenal Bratislava - ZTS Dubnica 0:4

48e minuut.
Montórfano onderschept slim de pass. Montórfano probeert naar een medespeler te passen. Nebesník rent richting de bal. Nebesník schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ferrazza de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rajček bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajček geeft een lange en hoge pass. Szviták kopt de bal weg. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - ZTS Dubnica 0:5

55e minuut.
Villagra onderschept slim de pass. Villagra passt de bal met de wreef. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune haalt uit met een fantastische trap. Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Szviták onderschept slim de pass. Szviták geeft een hoge lob. Lefter rent richting de bal. Lefter schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rajček de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
García Gutiérrez is nu in balbezit. García Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. García Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Lejeune rent richting de bal. Lejeune schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Szviták rent richting de bal. Szviták geeft de bal voor. García Gutiérrez geeft een hoge lob. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Villagra rent richting de bal. Villagra geeft een hoge lob. Tilger speelt de bal door. Lejeune heeft problemen om de bal te vangen. Lejeune schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Szviták met de inworp. Lefter is nu in balbezit. Lefter passt de bal in één keer door. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mierzeja komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Montórfano verovert de bal door een tackle van achteren. Montórfano probeert naar een medespeler te passen. Mierzeja probeert naar een medespeler te passen. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter passt de bal met de wreef. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune haalt uit met een fantastische trap. Rajček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kamás bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Bratislava 76%, ZTS Dubnica 24%.
FC Arsenal Bratislava - ZTS Dubnica 0:5