Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Banik Lazy Zombici
433 Tactiek Skp 3322
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 47.3
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Bruce passt de bal in één keer door. Bordakiewicz speelt de bal door. Pečovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal verovert de bal door een tackle van achteren. Hilal geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Peletti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello geeft een hoge lob. Peletti kopt de bal weg. Hilal probeert de bal met de borst te controleren. Hilal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bruce kopt de bal weg. Hilal probeert de bal aan de voet te houden. Pečovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal verovert de bal door een tackle van achteren. Hilal schiet op doel. Hromják verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Varakonda speelt de bal door. Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Peletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - Zombici 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Hilal de bal. Bordakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordakiewicz passt de bal in één keer door. Hilal is nu in balbezit. Hilal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi probeert naar een medespeler te passen. Trnečka rent richting de bal. Hilal rent richting de bal. Hilal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Guter onderschept slim de pass. Zaprzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Donca probeert naar een medespeler te passen. Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti haalt uit met een fantastische trap. Hromják verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pečovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilal is nu in balbezit. Hilal haalt uit met een fantastische trap. Hromják maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - Zombici 0:2

20e minuut.
Karnadi rent richting de bal. Karnadi passt de bal met de wreef. Peletti is nu in balbezit. Bordakiewicz is nu in balbezit. Bordakiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tomíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi onderschept slim de pass. Bordakiewicz met een sublieme pass. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Senka rent richting de bal. Senka passt de bal met de wreef. Trstenský is nu in balbezit. Trstenský draait met de bal, schiet en ... Hollanda probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Karpiščák probeert naar een medespeler te passen. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello geeft de bal voor. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal schiet op doel. Hromják verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - Zombici 0:3

32e minuut.
Karnadi geeft de bal voor. Karpiščák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hilal is nu in balbezit. Hilal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - Zombici 0:4

34e minuut.
Bandeira de Mello kopt de bal weg. Hilal geeft de bal voor. Karnadi kopt de bal weg. Peletti rent richting de bal. Peletti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Peletti maakt een snoekduik en kopt de bal. Hromják speelt de bal door. Bruce kopt de bal weg. Peletti rent richting de bal. Peletti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Karnadi speelt de bal door. Bordakiewicz rent richting de bal. Bordakiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Hilal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilal schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Bandeira de Mello met een sublieme pass. Karnadi rent richting de bal. Karnadi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hilal de bal. Hilal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bruce kopt de bal weg. Peletti rent richting de bal. Torák bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti verovert de bal door een tackle van achteren. Peletti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Banik Lazy 86%, Zombici 14%.
FC Banik Lazy - Zombici 0:4

46e minuut.
Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello met een sublieme pass. Bordakiewicz geeft een hoge lob. Hilal is nu in balbezit. Hilal geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Bandeira de Mello kopt de bal weg. Bordakiewicz is nu in balbezit. Tomíček is nu in balbezit. Bordakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bordakiewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sudík rent richting de bal. Bandeira de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Bandeira de Mello passt de bal zonder na te denken. Bordakiewicz geeft een hoge lob. Pečovský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hromják kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Bandeira de Mello passt de bal in één keer door. Daar is Donca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donca met een sublieme pass. Peletti rent richting de bal. Peletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - Zombici 0:5

62e minuut.
Bordakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bruce heeft problemen om de bal te vangen. Bruce speelt de bal door. Hilal rent richting de bal. Hilal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

65e minuut.
Donca bereikt de bal nog maar net als eerste. Donca passt de bal in één keer door. Peletti rent richting de bal. Peletti haalt uit met een fantastische trap. Hromják werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - Zombici 0:6

66e minuut.
Trnečka speelt de bal door. Varakonda controleert de bal met de borst. Tomíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal onderschept slim de pass. Hilal haalt uit met een fantastische trap. Hromják verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - Zombici 0:7

69e minuut.
Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal heeft problemen om de bal te vangen. Peletti is nu in balbezit. Peletti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - Zombici 0:8

72e minuut.
Bordakiewicz rent richting de bal. Bordakiewicz geeft een lange en hoge pass. Peletti kopt de bal weg. Klungelig pakt Hilal de bal. Hilal schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Donca passt de bal zonder na te denken. Varakonda is nu in balbezit. Hilal verovert de bal door een tackle van achteren. Hilal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Peletti geeft de bal voor. Daar is Hilal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varakonda is nu in balbezit. Hilal verovert de bal door een tackle van achteren. Hilal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - Zombici 0:9

78e minuut.
Sudík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal onderschept slim de pass. Hilal passt de bal zonder na te denken. Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Karnadi passt de bal met de wreef. Bordakiewicz is nu in balbezit. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pečovský de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Hilal de bal. Varakonda geeft een lange en hoge pass. Bandeira de Mello met een sublieme pass. Bordakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bordakiewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal geeft de bal voor. Klungelig pakt Torák de bal. Peletti rent richting de bal. Peletti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Banik Lazy 89%, Zombici 11%.
FC Banik Lazy - Zombici 0:9