Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zombici Trnava12
Skp 3322 Tactiek 442+
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 50.2
good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen very good


1e minuut.
Hilal passt de bal met de wreef. Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moyá Rumbo. Moyá Rumbo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simášek met een snelle inworp. Karnadi rent richting de bal. Karnadi geeft een lange en hoge pass. Peletti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Donca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dasadon de bal. Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruce is nu in balbezit. Bruce geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombici 52%, Trnava12 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zombici - Trnava12 0:0

46e minuut.
Bandeira de Mello komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Klungelig pakt Peletti de bal. Levyan rent richting de bal. Levyan geeft een lange en hoge pass. Bogdasz rent richting de bal. Bogdasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bandeira de Mello met een snelle inworp. Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruce passt de bal zonder na te denken. Simášek rent richting de bal. Simášek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Held probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Staríček is nu in balbezit. Zaprzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Zaprzałek geeft de bal voor. Peletti rent richting de bal. Peletti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombici 52%, Trnava12 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zombici - Trnava12 0:0