Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Buldogs FC Banik Lazy
442 Tactiek 433
68% Balbezit 32%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 19.4
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Borgulya geeft de bal voor. Tomíček heeft problemen om de bal te vangen. Alexander rent richting de bal. Alexander schiet op doel. Hromják probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC Banik Lazy 1:0

6e minuut.
Alexander probeert naar een medespeler te passen. Ji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ji speelt de bal door. Klungelig pakt Borgulya de bal. Borgulya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Alexander kopt de bal weg. Ronzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuša tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makuša krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ronzoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Avrigeanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ronzoni kopt de bal weg. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC Banik Lazy 2:0

9e minuut.
Makuša trapt de bal weg. Vercellesi kopt de bal weg. Ronzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronzoni draait met de bal, schiet en ... Hromják probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC Banik Lazy 3:0

13e minuut.
Sudík rent richting de bal. Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu passt de bal zonder na te denken. Borgulya rent richting de bal. Borgulya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC Banik Lazy 4:0

16e minuut.
Hromják trapt de bal weg van het doel. Alexander kopt de bal weg. Ronzoni is nu in balbezit. Ronzoni schiet op doel. Hromják probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC Banik Lazy 5:0

20e minuut.
Avrigeanu neemt de hoekschop. Ronzoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Varakonda de bal. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Ji de bal onder controle te krijgen. Ji passt de bal met de wreef. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya schiet op doel. Hromják maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC Banik Lazy 6:0

24e minuut.
Daar is Ronzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudík maakt een afschuwelijke overtreding. Ronzoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avrigeanu met een snel genomen vrije trap. Borgulya maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC Banik Lazy 7:0

27e minuut.
Alexander rent richting de bal. Alexander geeft een hoge lob. Klungelig pakt Makuša de bal. Ronzoni is nu in balbezit. Ronzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC Banik Lazy 8:0

33e minuut.
Sudík rent richting de bal. Avrigeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Ronzoni is nu in balbezit. Ronzoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ronzoni passt de bal zonder na te denken. Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu passt de bal in één keer door. Ronzoni heeft problemen om de bal te vangen. Ronzoni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu geeft de bal voor. Borgulya kopt de bal weg. Ronzoni is nu in balbezit. Ronzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC Banik Lazy 9:0

39e minuut.
Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu geeft een hoge lob. Daar is Varakonda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya haalt uit met een fantastische trap. Hromják probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC Banik Lazy 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 22%, FC Banik Lazy 78%.
AC Buldogs - FC Banik Lazy 10:0

46e minuut.
Borgulya onderschept slim de pass. Alexander rent richting de bal. Alexander met een sublieme pass. Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ji met een sublieme pass. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya geeft een lange en hoge pass. Ronzoni krijgt zijn hoofd ertegen. Hromják werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC Banik Lazy 11:0

53e minuut.
Ji is nu in balbezit. Ji geeft een hoge lob. Daar is Makuša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronzoni is nu in balbezit. Ronzoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vercellesi rent richting de bal. Vercellesi met een sublieme pass. Klungelig pakt Varakonda de bal. Ronzoni is nu in balbezit. Ronzoni draait met de bal, schiet en ... Hromják probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Borgulya rent richting de bal. Borgulya geeft de bal voor. Ronzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronzoni schiet op doel. Hromják maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ronzoni rent richting de bal. Avrigeanu rent richting de bal. Ronzoni is nu in balbezit. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vercellesi speelt de bal door. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trnečka de bal. Borgulya is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ji zal de hoekschop nemen. Borgulya kopt de bal weg. Klungelig pakt Varakonda de bal. Ronzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronzoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Karpiščák rent richting de bal. Vercellesi verovert de bal door een tackle van achteren. Vercellesi met een sublieme pass. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rous komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Alexander heeft problemen om de bal te vangen. Alexander speelt de bal door. Ronzoni is nu in balbezit. Ronzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FC Banik Lazy 12:0

87e minuut.
Klungelig pakt Avrigeanu de bal. Avrigeanu speelt de bal door. Ronzoni rent richting de bal. Ronzoni draait met de bal, schiet en ... Hromják werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 19%, FC Banik Lazy 81%.
AC Buldogs - FC Banik Lazy 12:0