Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Bratislava AC Buldogs
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.6 gemiddelde waardering 51.8
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Morioka is nu in balbezit. Morioka passt de bal zonder na te denken. Rajček kan de bal niet met de borst controleren. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:1

2e minuut.
Grizár geeft de bal voor. Inworp. Pavličević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vercellesi is nu in balbezit. Vercellesi geeft een lange en hoge pass. Kamás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Borgulya de bal. Ronzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:2

4e minuut.
Húra bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Avrigeanu speelt de bal door. Borgulya heeft problemen om de bal te vangen. Borgulya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Avrigeanu heeft problemen om de bal te vangen. Avrigeanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Borgulya de bal. Borgulya schiet op doel. Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klíma geeft een lange en hoge pass. Avrigeanu speelt de bal door. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya draait met de bal, schiet en ... Kamás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:3

11e minuut.
Ji met een sublieme pass. Mečiak probeert naar een medespeler te passen. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya schiet op doel. Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Avrigeanu passt de bal zonder na te denken. Pavličević is nu in balbezit. Pavličević geeft een lange en hoge pass. Borgulya krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:4

15e minuut.
Pavličević met een sublieme pass. Vercellesi probeert naar een medespeler te passen. Pavličević is nu in balbezit. Pavličević geeft een hoge lob. Borgulya krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:5

17e minuut.
Klungelig pakt Morioka de bal. Pavličević rent richting de bal. Pavličević geeft een lange en hoge pass. Borgulya springt en kopt de bal. Kamás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:6

18e minuut.
Kamás probeert naar een medespeler te passen. Avrigeanu heeft problemen om de bal te vangen. Avrigeanu kopt de bal weg. Borgulya rent richting de bal. Borgulya haalt uit met een fantastische trap. Kamás bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pavličević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:7

19e minuut.
Pavličević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alexander komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Ronzoni geeft een lange en hoge pass. Klíma heeft problemen om de bal te vangen. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:8

28e minuut.
Kamás trapt de bal weg van het doel. Ji kopt de bal weg. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:9

30e minuut.
Pufleanu speelt de bal door. Daar is Ji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ji geeft een hoge lob. Ronzoni krijgt zijn hoofd ertegen. Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:10

33e minuut.
Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ronzoni de bal. Ronzoni draait met de bal, schiet en ... Kamás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:11

34e minuut.
Ji speelt de bal door. Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu met een sublieme pass. Ronzoni is nu in balbezit. Ronzoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kamás trapt de bal weg van het doel. Avrigeanu kopt de bal weg. Borgulya rent richting de bal. Borgulya schiet op doel. Kamás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ji met een sublieme pass. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya passt de bal in één keer door. Ronzoni is nu in balbezit. Ronzoni schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:12

39e minuut.
Borgulya passt de bal met de wreef. Ji heeft problemen om de bal te vangen. Ji geeft een hoge lob. Ronzoni krijgt zijn hoofd ertegen. Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:13

41e minuut.
Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Alexander speelt de bal door. Borgulya kan de bal niet met de borst controleren. Borgulya draait met de bal, schiet en ... Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Inworp. Ji met een snelle inworp. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu geeft een hoge lob. Borgulya springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nebesník passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Šavel de bal. Avrigeanu met een sublieme pass. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya haalt uit met een fantastische trap. Kamás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya schiet op doel. Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:14

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kamás niet meer kan verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Bratislava 78%, AC Buldogs 22%.
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:14

47e minuut.
Ji rent richting de bal. Ji heeft problemen om de bal te vangen. Ji speelt de bal door. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Grizár rent richting de bal. Ronzoni onderschept slim de pass. Rajček rent richting de bal. Rajček geeft een hoge lob. Vercellesi kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:15

55e minuut.
Pufleanu rent richting de bal. Ji is nu in balbezit. Ji probeert naar een medespeler te passen. Ronzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:16

56e minuut.
Klungelig pakt Mečiak de bal. Húra rent richting de bal. Avrigeanu speelt de bal door. Ronzoni is nu in balbezit. Ronzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:17

57e minuut.
Borgulya onderschept slim de pass. Borgulya geeft de bal voor. Rajček probeert de bal aan de voet te houden. Ronzoni rent richting de bal. Ronzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:18

61e minuut.
Hornyacsek trapt de bal weg. Ji kopt de bal weg. Daar is Hajsuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:19

62e minuut.
Nebesník is nu in balbezit. Nebesník passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Húra de bal. Ronzoni rent richting de bal. Ronzoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:20

63e minuut.
Dranko bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander geeft een hoge lob. Borgulya rent richting de bal. Borgulya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ji heeft problemen om de bal te vangen. Ji passt de bal met de wreef. Ronzoni is nu in balbezit. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Hajsuk met een harde bal richting middenveld. Alexander met een sublieme pass. Borgulya rent richting de bal. Borgulya schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rajček trapt de bal weg. Avrigeanu kopt de bal weg. Rajček heeft problemen om de bal te vangen. Ronzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:21

70e minuut.
Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu geeft een hoge lob. Daar is Ronzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Avrigeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Avrigeanu kan de bal niet met de borst controleren. Avrigeanu passt de bal zonder na te denken. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ji heeft problemen om de bal te vangen. Ji speelt de bal door. Grizár is nu in balbezit. Ronzoni onderschept slim de pass. Ronzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:22

75e minuut.
Daar is Ji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ji geeft de bal voor. Klungelig pakt Grizár de bal. Ronzoni is nu in balbezit. Ronzoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:23

77e minuut.
Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíma bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya probeert naar een medespeler te passen. Ronzoni is nu in balbezit. Ronzoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rajček trapt de bal weg. Hajsuk kopt de bal weg. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronzoni rent richting de bal. Ronzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:24

79e minuut.
Šavel met een sublieme pass. Klungelig pakt Nebesník de bal. Borgulya verovert de bal door een tackle van achteren. Borgulya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:25

82e minuut.
Húra onderschept slim de pass. Alexander verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander passt de bal met de wreef. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pufleanu met een snelle inworp. Ji heeft problemen om de bal te vangen. Ji geeft een hoge lob. Ronzoni is nu in balbezit. Ronzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:26

90e minuut.
Ronzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rajček ... Strafschop! Ronzoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rajček geeft de bal voor. Ji kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Bratislava 76%, AC Buldogs 24%.
FC Arsenal Bratislava - AC Buldogs 0:27