Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Banik Lazy FC Lučenec
433 Tactiek Umenie
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 50.3
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Čipka passt de bal zonder na te denken. Varakonda is nu in balbezit. Varakonda passt de bal in één keer door. Minárik rent richting de bal. Minárik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Čipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Čipka passt de bal met de wreef. Bejdak geeft de bal voor. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Varakonda trapt de bal weg. Čipka kopt de bal weg. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik schiet op doel. Hromják probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

12e minuut.
Tomíček is nu in balbezit. Klukovský onderschept slim de pass. Klukovský speelt de bal door. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Senka passt de bal zonder na te denken. Guter bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukovský begaat een overtreding. Klukovský krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Klukovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukovský geeft een hoge lob. Torák rent richting de bal. Ozvold verovert de bal door een tackle van achteren. Ozvold schiet op doel. Hromják probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minárik is nu in balbezit. Minárik draait met de bal, schiet en ... Hromják kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trnečka heeft problemen om de bal te vangen. Ozvold rent richting de bal. Ozvold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:1

22e minuut.
Tomíček is nu in balbezit. Tomíček passt de bal zonder na te denken. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold heeft problemen om de bal te vangen. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. Hromják probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:2

23e minuut.
Karpiščák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold passt de bal in één keer door. Minárik is nu in balbezit. Minárik schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Minárik is nu in balbezit. Makuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik verovert de bal door een tackle van achteren. Minárik draait met de bal, schiet en ... Hromják probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:3

29e minuut.
Bejdak rent richting de bal. Bejdak passt de bal met de wreef. Daar is Torák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik geeft een lange en hoge pass. Ozvold heeft problemen om de bal te vangen. Varakonda is nu in balbezit. Ozvold verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ozvold rent richting de bal. Hromják verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ozvold rent richting de bal. Ozvold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:4

32e minuut.
Bejdak geeft de bal voor. Ozvold rent richting de bal. Ozvold passt de bal zonder na te denken. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tomíček speelt de bal door. Sudík is nu in balbezit. Čipka onderschept slim de pass. Čipka geeft de bal voor. Ozvold maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Piecka probeert naar een medespeler te passen. Bejdak heeft problemen om de bal te vangen. Bejdak passt de bal zonder na te denken. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold draait met de bal, schiet en ... Hromják verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:5

41e minuut.
Makuša geeft een hoge lob. Čipka is nu in balbezit. Čipka passt de bal zonder na te denken. Minárik rent richting de bal. Minárik geeft een hoge lob. Hromják kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:6

44e minuut.
Bejdak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piecka rent richting de bal. Piecka geeft een lange en hoge pass. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Banik Lazy 89%, FC Lučenec 11%.
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:7

47e minuut.
Bejdak probeert naar een medespeler te passen. Ozvold rent richting de bal. Ozvold schiet op doel. Trnečka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hromják probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:8

50e minuut.
Trnečka geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bejdak neemt de hoekschop. Piecka heeft problemen om de bal te vangen. Piecka passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ozvold is nu in balbezit. Trnečka is nu in balbezit. Ozvold verovert de bal door een tackle van achteren. Ozvold schiet op doel. Hromják werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:9

52e minuut.
Ozvold passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bejdak de bal. Bejdak geeft een hoge lob. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:10

53e minuut.
Bejdak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaňo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Piecka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaňo rent richting de bal. Gaňo geeft de bal voor. Čipka heeft problemen om de bal te vangen. Čipka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Karpiščák met een snelle inworp. Tomíček rent richting de bal. Tomíček passt de bal in één keer door. Ozvold rent richting de bal. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. Hromják probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Karpiščák is nu in balbezit. Piecka onderschept slim de pass. Piecka probeert naar een medespeler te passen. Čipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Čipka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Čipka passt de bal in één keer door. Klukovský probeert naar een medespeler te passen. Piecka speelt de bal door. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:11

63e minuut.
Čipka rent richting de bal. Sudík rent richting de bal. Čipka onderschept slim de pass. Čipka geeft een lange en hoge pass. Ozvold maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Torák verovert de bal door een tackle van achteren. Gaňo is nu in balbezit. Karpiščák begaat een overtreding. Karpiščák krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ozvold is nu in balbezit. Minárik rent richting de bal. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. Hromják probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:12

67e minuut.
Klungelig pakt Trnečka de bal. Karpiščák rent richting de bal. Karpiščák passt de bal zonder na te denken. Ozvold rent richting de bal. Ozvold draait met de bal, schiet en ... Hromják probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Klukovský rent richting de bal. Klukovský passt de bal in één keer door. Čipka probeert naar een medespeler te passen. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Minárik rent richting de bal. Minárik schiet op doel. Hromják werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:13

73e minuut.
Sudík geeft de bal voor. Minárik probeert de bal aan de voet te houden. Piecka kopt de bal weg. Daar is Ozvold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozvold haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Senka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kazík neemt vlug de vrije trap. Varakonda heeft problemen om de bal te vangen. Ozvold rent richting de bal. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. Hromják verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minárik springt en kopt de bal. Hromják werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:14

79e minuut.
Karpiščák kopt de bal weg. Klungelig pakt Torák de bal. Ozvold rent richting de bal. Ozvold schiet op doel. Hromják maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:15

82e minuut.
Piecka speelt de bal door. Gaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaňo geeft een lange en hoge pass. Daar is Ozvold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozvold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Minárik geeft een lange en hoge pass. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik draait met de bal, schiet en ... Hromják werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Čipka probeert naar een medespeler te passen. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik is nu in balbezit. Minárik haalt uit met een fantastische trap. Hromják werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Banik Lazy 89%, FC Lučenec 11%.
FC Banik Lazy - FC Lučenec 0:16