Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.01
  • Stadion: Skrut FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4400
Skrut FC Justice
Normal Tactiek bszél 2vkp
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 23.3
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Pol is nu in balbezit. Mordej onderschept slim de pass. Bazhan probeert naar een medespeler te passen. Amandio is nu in balbezit. Amandio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samojeden met de inworp. Atleticano is nu in balbezit. Atleticano geeft een lange en hoge pass. Csatlós maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrut FC - Justice 0:1

33e minuut.
Atleticano is nu in balbezit. Atleticano geeft een hoge lob. Bajek kopt de bal weg. Amandio is nu in balbezit. Amandio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Csúri rent richting de bal. Csúri met een sublieme pass. Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piejko de bal onder controle te krijgen. Janák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrut FC 51%, Justice 49%.
Skrut FC - Justice 0:1

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Puglits stond buitenspel. Eronen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mordej kopt de bal weg. Csatlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csatlós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Sammal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amandio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammal is nu in balbezit. Amandio onderschept slim de pass. Amandio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Piejko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Csúri met een snelle inworp. Puglits rent richting de bal. Puglits haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Samojeden geeft een hoge lob. Amandio bereikt de bal nog maar net als eerste. Huizing maakt een afschuwelijke overtreding. Huizing krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrut FC 47%, Justice 53%.
Skrut FC - Justice 0:1