Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Győri ETO Méhecskék FC
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 23.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Kányádi passt de bal in één keer door. Kriszt rent richting de bal. Kriszt probeert naar een medespeler te passen. Turján heeft problemen om de bal te vangen. Turján draait met de bal, schiet en ... Jeremiás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bordinggaard is nu in balbezit. Bordinggaard draait met de bal, schiet en ... Jeremiás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Győri ETO - Méhecskék FC 0:1

9e minuut.
Wędzonka geeft een lange en hoge pass. Turján bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx begaat een overtreding. Marx krijgt een gele kaart. Turján is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hollós wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kerepeszki met een sublieme pass. Dalnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalnoki met een sublieme pass. Lipcsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipcsei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Gyurováth de bal onder controle te krijgen. Élő rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torgyán. Torgyán krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Hollós bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalnoki verovert de bal door een tackle van achteren. Dalnoki passt de bal zonder na te denken. Lipcsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipcsei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Győri ETO 41%, Méhecskék FC 59%.
Győri ETO - Méhecskék FC 0:1

48e minuut.
Bănuţă geeft de bal voor. Rusvay heeft problemen om de bal te vangen. Rusvay passt de bal met de wreef. Lipcsei rent richting de bal. Lipcsei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vermeersch speelt de bal door. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka passt de bal in één keer door. Élő bereikt de bal nog maar net als eerste. Élő geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Hollós rent richting de bal. Dalnoki verovert de bal door een tackle van achteren. Dalnoki probeert naar een medespeler te passen. Lipcsei is nu in balbezit. Lipcsei schiet op doel. Pomprowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Győri ETO - Méhecskék FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Győri ETO 46%, Méhecskék FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Győri ETO - Méhecskék FC 1:1