Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hali FC-GYŐR 1.FC Kraftwerk Düsseldorf
Antifoso Tactiek tactic3
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50 gemiddelde waardering 45.8
good Schieten solid
excellent Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kjeldsberg speelt de bal door. Mihalecz rent richting de bal. Mihalecz haalt uit met een fantastische trap. Kollár bokst de bal weg.

5e minuut.
İzzətli rent richting de bal. İzzətli geeft een hoge lob. Ezmeç kopt de bal weg. Böjte geeft een lange en hoge pass. Miaoulis krijgt zijn hoofd ertegen. Csiszér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szymkiewicz geeft een lange en hoge pass. Csiszér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Haller is nu in balbezit. Kjeldsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsberg passt de bal met de wreef. Mihalecz rent richting de bal. Mihalecz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De Vos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Srebrowicz de bal. Mihalecz is nu in balbezit. Mihalecz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:1

21e minuut.
Brandini passt de bal met de wreef. İzzətli heeft problemen om de bal te vangen. İzzətli probeert naar een medespeler te passen. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Csiszér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mierkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierkiewicz geeft een hoge lob. Lewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vos onderschept slim de pass. De Vos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Szymkiewicz passt de bal zonder na te denken. İzzətli rent richting de bal. İzzətli probeert naar een medespeler te passen. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Ezmeç rent richting de bal. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz passt de bal in één keer door. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Szymkiewicz met een sublieme pass. Caetano rent richting de bal. Caetano passt de bal met de wreef. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis haalt uit met een fantastische trap. Csiszér bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hali FC-GYŐR - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 1:1

40e minuut.
Szymkiewicz met een sublieme pass. Daar is Sz. Kovács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezmeç rent richting de bal. Miaoulis is nu in balbezit. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Živanović probeert naar een medespeler te passen. Remetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Remetter met een sublieme pass. Mihalecz rent richting de bal. Mihalecz draait met de bal, schiet en ... Kollár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hali FC-GYŐR 35%, 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hali FC-GYŐR - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 1:1

46e minuut.
Sz. Kovács rent richting de bal. Tütscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütscher geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert De Vos de bal onder controle te krijgen. Lewicki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Mierkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brandini met de inworp. İzzətli geeft een hoge lob. Miaoulis springt en kopt de bal. Csiszér bokst de bal weg.

50e minuut.
Klungelig pakt De Vos de bal. Brandini probeert naar een medespeler te passen. İzzətli is nu in balbezit. İzzətli geeft een hoge lob. Ezmeç kopt de bal weg. Csiszér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Csiszér trapt de bal weg. Böjte kopt de bal weg. Szymkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ... Csiszér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 2:1

85e minuut.
Mihalecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński verovert de bal door een tackle van achteren. Moliński geeft de bal voor. Caetano is nu in balbezit. Caetano geeft een hoge lob. Csiszér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hali FC-GYŐR 29%, 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 71%.
Hali FC-GYŐR - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 2:1