Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pc.chelsea Keresztúri TK
442 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 39.4
goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


12e minuut.
Halfon met een sublieme pass. Lotsy is nu in balbezit. Lotsy passt de bal met de wreef. Weissman is nu in balbezit. Weissman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cifra passt de bal met de wreef. Rab rent richting de bal. Rab passt de bal met de wreef. Lotsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotsy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Maróti rent richting de bal. Maróti passt de bal in één keer door. Daar is Utzeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kállay onderschept slim de pass. Kállay geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kovrig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Házi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceschinelli. Ceschinelli krijgt een gele kaart. Házi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maróti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rab krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Halfon geeft de bal voor. Ellerstad kopt de bal weg. Cserhalmi probeert de bal met de borst te controleren. Weissman verovert de bal door een tackle van achteren. Weissman schiet op doel. Király bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maróti kopt de bal weg. Ceschinelli is nu in balbezit. Szemere maakt een afschuwelijke overtreding. Szemere krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pc.chelsea 45%, Keresztúri TK 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pc.chelsea - Keresztúri TK 0:0

50e minuut.
Kovrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovrig geeft de bal voor. Tiber kan de bal niet met de borst controleren. Weissman rent richting de bal. Weissman draait met de bal, schiet en ... Király verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Halfon rent richting de bal. Maróti onderschept slim de pass. Maróti probeert naar een medespeler te passen. Szemere rent richting de bal. Szemere haalt uit met een fantastische trap. Karyś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Lotsy probeert naar een medespeler te passen. Weissman heeft problemen om de bal te vangen. Cserhalmi rent richting de bal. Weissman onderschept slim de pass. Weissman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Służewski neemt de hoekschop. Klungelig pakt Ellerstad de bal. Ellerstad draait met de bal, schiet en ... Király werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Házi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ceschinelli geeft een lange en hoge pass. Służewski rent richting de bal. Służewski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pc.chelsea 38%, Keresztúri TK 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pc.chelsea - Keresztúri TK 0:0