Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:30
  • Competitiewedstrijd: Megye I.02
  • Stadion: PFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3085
PFC Wudersch
4231 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas passt de bal zonder na te denken. Bán rent richting de bal. Bán draait met de bal, schiet en ... Torghelle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC - Wudersch 1:0

9e minuut.
Farkas is nu in balbezit. Farkas geeft een lange en hoge pass. Pamukov is nu in balbezit. Pamukov haalt uit met een fantastische trap. Torghelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC - Wudersch 2:0

10e minuut.
Homonyik probeert naar een medespeler te passen. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov passt de bal zonder na te denken. Bán rent richting de bal. Bán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Csák passt de bal zonder na te denken. Farkas heeft problemen om de bal te vangen. Farkas probeert naar een medespeler te passen. Bán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Arany met een harde bal richting middenveld. Krupa met een sublieme pass. Bán is nu in balbezit. Farkas is nu in balbezit. Farkas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Krupa is nu in balbezit. Krupa passt de bal zonder na te denken. Bán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Homonyik passt de bal met de wreef. Krupa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Csák is nu in balbezit. Bán rent richting de bal. Bán haalt uit met een fantastische trap. Torghelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PFC - Wudersch 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFC 31%, Wudersch 69%.
PFC - Wudersch 3:0

58e minuut.
Uhrin onderschept slim de pass. Csiszér probeert naar een medespeler te passen. Serfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Becser verovert de bal door een tackle van achteren. Becser geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Maczó de bal onder controle te krijgen. Pamukov rent richting de bal. Pamukov schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Bán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bán passt de bal in één keer door. Pamukov rent richting de bal. Pamukov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Krupa is nu in balbezit. Farkas rent richting de bal. Farkas passt de bal zonder na te denken. Bán is nu in balbezit. Bán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Serfel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Homonyik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Becser met een harde bal richting middenveld. Csiszér speelt de bal door. Bán rent richting de bal. Bán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC - Wudersch 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFC 24%, Wudersch 76%.
PFC - Wudersch 4:0