Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf Keresztúri TK
tactic3 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 38.4
solid Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen average


1e minuut.
De Vos verovert de bal door een tackle van achteren. Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vos geeft een lange en hoge pass. Baner rent richting de bal. Baner draait met de bal, schiet en ... Király bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ettner neemt de hoekschop. Mihalecz krijgt zijn hoofd ertegen. Király verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Vos rent richting de bal. De Vos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Keresztúri TK 1:0

8e minuut.
Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller speelt de bal door. Baner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalecz schiet op doel. Király probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
De Vos rent richting de bal. De Vos passt de bal met de wreef. Mihalecz rent richting de bal. Baner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Keresztúri TK 2:0

12e minuut.
Cserhalmi is nu in balbezit. Baner onderschept slim de pass. Baner passt de bal met de wreef. Mihalecz is nu in balbezit. Mihalecz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Keresztúri TK 3:0

14e minuut.
Haller probeert naar een medespeler te passen. Kállay rent richting de bal. Kállay passt de bal met de wreef. Szemere rent richting de bal. Szemere schiet op doel. Csiszér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tiber passt de bal zonder na te denken. Kállay is nu in balbezit. Kállay passt de bal met de wreef. Szemere is nu in balbezit. Szemere draait met de bal, schiet en ... Csiszér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Mihalecz kopt de bal weg. Klungelig pakt Cserhalmi de bal. Haller met een sublieme pass. De Vos is nu in balbezit. De Vos haalt uit met een fantastische trap. Király verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Keresztúri TK 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 43%, Keresztúri TK 57%.
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Keresztúri TK 4:0

56e minuut.
Haller geeft een lange en hoge pass. Baner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Baner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Maróti passt de bal in één keer door. Živanović geeft de bal voor. Ettner speelt de bal door. Baner rent richting de bal. Baner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haller geeft een lange en hoge pass. Mihalecz is nu in balbezit. Mihalecz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Csiszér met een sublieme pass. Danciu is nu in balbezit. Danciu speelt de bal door. De Vos geeft de bal voor. Király probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Keresztúri TK 5:0

70e minuut.
Maróti kan de bal niet met de borst controleren. Haller onderschept slim de pass. Haller passt de bal in één keer door. Baner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is De Vos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovrig geeft een hoge lob. Svéda rent richting de bal. Mihalecz verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalecz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Keresztúri TK 6:0

85e minuut.
Danciu passt de bal in één keer door. Baner heeft problemen om de bal te vangen. Baner speelt de bal door. Mihalecz is nu in balbezit. Mihalecz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 28%, Keresztúri TK 72%.
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Keresztúri TK 6:0