Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.02
  • Stadion: PFC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2745
PFC Kaposvár Wolves
4231 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Apró is nu in balbezit. Pamukov is nu in balbezit. Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov rent richting de bal. Pamukov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kandikó probeert naar een medespeler te passen. Gosztonyi kopt de bal weg. Germán heeft problemen om de bal te vangen. Bán rent richting de bal. Bán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gosztonyi rent richting de bal. Gosztonyi passt de bal met de wreef. Erdei rent richting de bal. Erdei haalt uit met een fantastische trap. Stemler probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pamukov passt de bal met de wreef. Krupa met een sublieme pass. Juhos heeft problemen om de bal te vangen. Bán rent richting de bal. Bán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFC - Kaposvár Wolves 1:0

31e minuut.
Csiszér geeft een lange en hoge pass. Farkas is nu in balbezit. Farkas passt de bal met de wreef. Bán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bán haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Germán speelt de bal door. Gosztonyi rent richting de bal. Csiszér rent richting de bal. Gosztonyi rent richting de bal. Gosztonyi draait met de bal, schiet en ... Arany probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PFC - Kaposvár Wolves 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFC 53%, Kaposvár Wolves 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PFC - Kaposvár Wolves 1:1

48e minuut.
Csiszér probeert naar een medespeler te passen. Germán rent richting de bal. Krupa probeert naar een medespeler te passen. Bán is nu in balbezit. Bán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Krupa is nu in balbezit. Krupa speelt de bal door. Bán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bán schiet op doel. Sárossy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uhrin met een snelle inworp. Apró rent richting de bal. Pamukov verovert de bal door een tackle van achteren. Pamukov geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kandikó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC - Kaposvár Wolves 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFC 35%, Kaposvár Wolves 65%.
PFC - Kaposvár Wolves 2:1