Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.02
  • Stadion: Wudersch Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3066
Wudersch Töserdei szirének
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


9e minuut.
Bacsó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harkányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller begaat een overtreding. Koller krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Mellár rent richting de bal. Medgyessy is nu in balbezit. Mellár begaat een overtreding. Mellár krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Mellár bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkányi is nu in balbezit. Harkányi passt de bal zonder na te denken. Maczó rent richting de bal. Maczó geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mellár speelt de bal door. Littomericzky kan de bal niet met de borst controleren. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bita de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wudersch - Töserdei szirének 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wudersch 39%, Töserdei szirének 61%.
Wudersch - Töserdei szirének 1:0

59e minuut.
Serfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi verovert de bal door een tackle van achteren. Berényi speelt de bal door. Daar is Medgyessy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medgyessy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Medgyessy draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Becser de bal. Becser geeft de bal voor. Kölcsey rent richting de bal. Kölcsey geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Mellár speelt de bal door. Bita is nu in balbezit. Bita passt de bal met de wreef. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós schiet op doel. Kámán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wudersch 36%, Töserdei szirének 64%.
Wudersch - Töserdei szirének 1:0