Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keresztúri TK Hali FC-GYŐR
442 Tactiek Antifoso
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.1 gemiddelde waardering 50.5
average Schieten good
adequate Passen outstanding
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Inworp. Brandini met de inworp. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. İzzətli verovert de bal door een tackle van achteren. İzzətli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keresztúri TK - Hali FC-GYŐR 0:1

9e minuut.
Caetano probeert naar een medespeler te passen. Szymkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt İzzətli de bal. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács haalt uit met een fantastische trap. Király kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Miaoulis rent richting de bal. Svéda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miaoulis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szymkiewicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Király probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Keresztúri TK - Hali FC-GYŐR 0:2

12e minuut.
Tiber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Böjte kopt de bal weg. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis schiet op doel. Király maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keresztúri TK - Hali FC-GYŐR 0:3

21e minuut.
Lewicki is nu in balbezit. Lewicki geeft een hoge lob. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács onderschept slim de pass. Sz. Kovács geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kállay probeert naar een medespeler te passen. Maróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maróti probeert naar een medespeler te passen. Szemere rent richting de bal. Szemere haalt uit met een fantastische trap. Kollár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Böjte geeft een hoge lob. Tiber kopt de bal weg. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz geeft de bal voor. Miaoulis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lewicki heeft problemen om de bal te vangen. İzzətli bereikt de bal nog maar net als eerste. İzzətli speelt de bal door. Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Brandini is nu in balbezit. Brandini speelt de bal door. Szymkiewicz speelt de bal door. Miaoulis is nu in balbezit. Miaoulis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keresztúri TK - Hali FC-GYŐR 0:4

37e minuut.
Böjte maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sz. Kovács kopt de bal weg. Klungelig pakt Svéda de bal. Miaoulis is nu in balbezit. Miaoulis schiet op doel. Király verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Miaoulis is nu in balbezit. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz met een sublieme pass. Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Svéda rent richting de bal. Szymkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis schiet op doel. Király probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Keresztúri TK - Hali FC-GYŐR 0:5

45e minuut.
Caetano met een sublieme pass. Miaoulis rent richting de bal. Szymkiewicz speelt de bal door. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keresztúri TK 72%, Hali FC-GYŐR 28%.
Keresztúri TK - Hali FC-GYŐR 0:5

53e minuut.
Tiber geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İzzətli met een snelle inworp. Brandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Svéda onderschept slim de pass. Svéda geeft een hoge lob. Házi kopt de bal weg. Szemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
İzzətli geeft een hoge lob. Miaoulis kopt de bal weg. Caetano speelt de bal door. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Kollár trapt de bal weg van het doel. Caetano met een sublieme pass. Daar is Miaoulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miaoulis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Tiber kopt de bal weg. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz geeft een hoge lob. Sz. Kovács springt en kopt de bal. Király probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Keresztúri TK - Hali FC-GYŐR 0:6

88e minuut.
Sebes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Turi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keresztúri TK 68%, Hali FC-GYŐR 32%.
Keresztúri TK - Hali FC-GYŐR 0:6