Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Újpest Ferencvárosi Torna Club II
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Matheisz passt de bal zonder na te denken. Kovacsics is nu in balbezit. Kovacsics passt de bal zonder na te denken. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz haalt uit met een fantastische trap. Hirzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Benke speelt de bal door. Klungelig pakt Tornyi de bal. Solymosi begaat een overtreding. Solymosi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Hermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bádonyi de bal. Kőtörő met een sublieme pass. Tornyi rent richting de bal. Tornyi schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Kőtörő zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toldi rent richting de bal. Kovacsics verovert de bal door een tackle van achteren. Kovacsics haalt uit met een fantastische trap. Hirzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Újpest - Ferencvárosi Torna Club II 1:0

34e minuut.
Toldi is nu in balbezit. Kovacsics verovert de bal door een tackle van achteren. Kovacsics met een sublieme pass. Bilicz rent richting de bal. Bilicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Újpest - Ferencvárosi Torna Club II 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Újpest 72%, Ferencvárosi Torna Club II 28%.
A.S. Újpest - Ferencvárosi Torna Club II 2:0

54e minuut.
Kőtörő probeert naar een medespeler te passen. Toldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Horák de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Újpest - Ferencvárosi Torna Club II 3:0

68e minuut.
Kőtörő rent richting de bal. Bádonyi rent richting de bal. Bádonyi geeft een lange en hoge pass. Tornyi is nu in balbezit. Tornyi geeft een lange en hoge pass. Sztipánovics bokst de bal weg. Tompa is nu in balbezit. Tompa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lukácsi geeft een hoge lob. Inworp. Hermann met de inworp. Tornyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornyi draait met de bal, schiet en ... Sztipánovics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hermann zal de hoekschop nemen. Daar is Megyeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tompa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tompa geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Újpest - Ferencvárosi Torna Club II 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Újpest 54%, Ferencvárosi Torna Club II 46%.
A.S. Újpest - Ferencvárosi Torna Club II 3:1