Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:30
  • Competitiewedstrijd: Megye I.05
  • Stadion: MWDM Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22203
Csikidam Red Devil Workers Pécs
wtf Tactiek red532
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 48
good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen average


1e minuut.
Hložek rent richting de bal. Khachaturyan is nu in balbezit. Calderón rent richting de bal. Hložek rent richting de bal. Hložek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csikidam 47%, Red Devil Workers Pécs 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Csikidam - Red Devil Workers Pécs 0:0

54e minuut.
Zasada speelt de bal door. Hložek is nu in balbezit. Met opzet legt Petró zijn tegenspeler op de grond. Hložek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gothár probeert de bal aan de voet te houden. Cueva is nu in balbezit. Khachaturyan begaat een overtreding. Khachaturyan krijgt een gele kaart. Cueva wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cueva kan niet meer verder spelen. Rybacki komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx passt de bal zonder na te denken. Roszak met een sublieme pass. Hložek rent richting de bal. Hložek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kushev probeert naar een medespeler te passen. Roszak probeert naar een medespeler te passen. Hložek rent richting de bal. Hložek draait met de bal, schiet en ... Granja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csikidam - Red Devil Workers Pécs 1:0

69e minuut.
Quintana García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calderón rent richting de bal. Tomala rent richting de bal. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Quintana García is nu in balbezit. Amoruso verovert de bal door een tackle van achteren. Amoruso met een sublieme pass. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bentsen heeft problemen om de bal te vangen. Zasada is nu in balbezit. Zasada geeft de bal voor. Negroni geeft de bal voor. Tomala springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Csikidam - Red Devil Workers Pécs 1:1

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gutschoven niet meer kan verder spelen. Deshkov komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Calderón schiet op doel. Amoruso kopt de bal weg. Daar is Negroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hložek is nu in balbezit. Hložek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csikidam 33%, Red Devil Workers Pécs 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Csikidam - Red Devil Workers Pécs 1:1