Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DarkSide FC Fenrir AE
High Pressing Tactiek Roar2
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 41.7
excellent Schieten good
adequate Passen adequate
very good Verdedigen adequate


9e minuut.
Fuchs met een sublieme pass. Ondračka probeert naar een medespeler te passen. Ponce rent richting de bal. Ponce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Fenrir AE 1:0

10e minuut.
Rzędzian heeft problemen om de bal te vangen. Ponce is nu in balbezit. Ponce passt de bal in één keer door. Vəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəliyev schiet op doel. Malvitani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Ondračka verovert de bal door een tackle van achteren. Ondračka probeert naar een medespeler te passen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sánchez Rodríguez speelt de bal door. Ponce rent richting de bal. Ponce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Malvitani speelt de bal door. Wieczysty kopt de bal weg. Klungelig pakt Fogel de bal. Vəliyev is nu in balbezit. Vəliyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fuchs controleert de bal met de borst. Fuchs speelt de bal door. Bea met een sublieme pass. Vəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəliyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DarkSide FC 22%, Fenrir AE 78%.
DarkSide FC - Fenrir AE 1:0

48e minuut.
Hajnal geeft een hoge lob. Rzędzian controleert de bal met de borst. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Vəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Vəliyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Utomo heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Malvitani trapt de bal weg van het doel. Pavičić kopt de bal weg. Vəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəliyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pavičić onderschept slim de pass. Pavičić geeft een hoge lob. Vəliyev kopt de bal weg. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. Malvitani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Riihimäki geeft een lange en hoge pass. Újlaky met een sublieme pass. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Vəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəliyev haalt uit met een fantastische trap. Malvitani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Atar komt het veld opgelopen. Ondračka neemt de hoekschop. Ponce maakt een snoekduik en kopt de bal. Malvitani probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wieczysty speelt de bal door. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Fogel heeft problemen om de bal te vangen. Wieczysty verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczysty passt de bal in één keer door. Vəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəliyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ankaralı geeft een hoge lob. Ondračka kopt de bal weg. Nichifor heeft problemen om de bal te vangen. Vranić rent richting de bal. Vranić haalt uit met een fantastische trap. Újlaky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Újlaky met een sublieme pass. Ponce kopt de bal weg. Vəliyev rent richting de bal. Vəliyev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Fuchs is nu in balbezit. Fuchs geeft de bal voor. Tenorio heeft problemen om de bal te vangen. Vəliyev rent richting de bal. Vəliyev draait met de bal, schiet en ... Malvitani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vəliyev is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bea kopt de bal weg. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce passt de bal zonder na te denken. Vəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Vəliyev schiet op doel. Malvitani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Atar passt de bal met de wreef. Bea met een sublieme pass. Ponce rent richting de bal. Ponce schiet op doel. Malvitani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DarkSide FC 26%, Fenrir AE 74%.
DarkSide FC - Fenrir AE 1:0