Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:34
  • Competitiewedstrijd: Megye I.08
  • Stadion: szuper FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16031
szuper FC Fenrir AE
1 Tactiek Roar2
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 41
very good Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Zygmunt passt de bal zonder na te denken. Geerts rent richting de bal. Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerts rent richting de bal. Geerts haalt uit met een fantastische trap. Malvitani bokst de bal weg.

3e minuut.
Minh Hòa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almada geeft een lange en hoge pass. Daar is Utomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkschmid rent richting de bal. Kalkschmid haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
szuper FC - Fenrir AE 1:0

7e minuut.
Kalkschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkschmid speelt de bal door. Geerts is nu in balbezit. Geerts draait met de bal, schiet en ... Malvitani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
szuper FC - Fenrir AE 2:0

8e minuut.
Geerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian rent richting de bal. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Geerts rent richting de bal. Geerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Riihimäki onderschept slim de pass. Riihimäki geeft een hoge lob. Bryl kopt de bal weg. Kalkschmid rent richting de bal. Kalkschmid geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Almada geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dutra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sybis rent richting de bal. Sybis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Almada rent richting de bal. Almada speelt de bal door. Kalkschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkschmid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
szuper FC - Fenrir AE 3:0

32e minuut.
Geerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian onderschept slim de pass. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Geerts rent richting de bal. Geerts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Geerts probeert naar een medespeler te passen. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk met een sublieme pass. Kalkschmid is nu in balbezit. Kalkschmid haalt uit met een fantastische trap. Malvitani bokst de bal weg.

36e minuut.
Boccaccio passt de bal zonder na te denken. Kalkschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkschmid passt de bal zonder na te denken. Geerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dutra verovert de bal door een tackle van achteren. Dutra speelt de bal door. Vranić is nu in balbezit. Vranić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
szuper FC - Fenrir AE 3:1

44e minuut.
Daar is Orabona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orabona speelt de bal door. Sutryk met een sublieme pass. Klungelig pakt Geerts de bal. Geerts schiet op doel. Malvitani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalkschmid rent richting de bal. Kalkschmid schiet op doel. Malvitani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
szuper FC - Fenrir AE 4:1

45e minuut.
Lemonds komt het veld opgelopen. Oshima komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szuper FC 33%, Fenrir AE 67%.
szuper FC - Fenrir AE 4:1

53e minuut.
Aguilera passt de bal met de wreef. Sybis rent richting de bal. Sybis probeert naar een medespeler te passen. Vranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Fogel rent richting de bal. Fogel speelt de bal door. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić rent richting de bal. Vranić haalt uit met een fantastische trap. Ngọc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Sybis geeft een lange en hoge pass. Daar is Orabona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vranić is nu in balbezit. Vranić haalt uit met een fantastische trap. Ngọc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szuper FC - Fenrir AE 4:2

71e minuut.
Karavitis passt de bal in één keer door. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk met een sublieme pass. Geerts rent richting de bal. Geerts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sánchez Rodríguez kopt de bal weg. Fogel speelt de bal door. Sybis met een sublieme pass. Vranić rent richting de bal. Vranić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lemonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonds geeft een lange en hoge pass. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tenorio de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Rzędzian rent richting de bal. Rzędzian met een sublieme pass. Vranić is nu in balbezit. Klungelig pakt Vranić de bal. Vranić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Ngọc trapt de bal weg. Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Geerts is nu in balbezit. Geerts schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tenorio heeft problemen om de bal te vangen. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk met een sublieme pass. Oshima bereikt de bal nog maar net als eerste. Oshima schiet op doel. Malvitani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szuper FC 42%, Fenrir AE 58%.
szuper FC - Fenrir AE 4:2