Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dnalor Nillkin SC Győri Halak FC
4-3-2-1 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 37
adequate Schieten average
solid Passen adequate
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Tae-Uk passt de bal zonder na te denken. Urfi heeft problemen om de bal te vangen. Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk onderschept slim de pass. Tae-Uk schiet op doel. Eroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Bydłoń verovert de bal door een tackle van achteren. Bydłoń geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bustos met de inworp. Tocalli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tocalli kopt de bal weg. Baran rent richting de bal. Baran passt de bal zonder na te denken. Daar is de Luca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Luca haalt uit met een fantastische trap. Bernáth bokst de bal weg. Levenov rent richting de bal. Paal!

20e minuut.
Ağdıç rent richting de bal. Ağdıç geeft de bal voor. Maróti bereikt de bal nog maar net als eerste. de Luca onderschept slim de pass. de Luca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Doeltrap. Bydłoń trapt de bal weg van het doel. Galyamin kopt de bal weg. Klungelig pakt de Luca de bal. de Luca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Podolák met een sublieme pass. Schroeder bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt de Luca zijn tegenspeler op de grond. de Luca krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Podolák kan de bal niet met de borst controleren. Galyamin is nu in balbezit. Galyamin passt de bal in één keer door. de Luca is nu in balbezit. de Luca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Levenov speelt de bal door. de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mercado is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. de Luca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baran neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. Daar is Schroeder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dnalor Nillkin SC - Győri Halak FC 1:0

36e minuut.
Impagasos haalt uit met een fantastische trap. Eroğlu probeert naar een medespeler te passen. Levenov probeert naar een medespeler te passen. de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. de Luca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dnalor Nillkin SC 43%, Győri Halak FC 57%.
Dnalor Nillkin SC - Győri Halak FC 1:0

57e minuut.
Bydłoń onderschept slim de pass. Bydłoń met een sublieme pass. de Luca rent richting de bal. de Luca haalt uit met een fantastische trap. Maróti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dnalor Nillkin SC - Győri Halak FC 2:0

74e minuut.
Inworp. Ağdıç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Levenov de bal. Levenov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dnalor Nillkin SC - Győri Halak FC 3:0

90e minuut.
Bustos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podolák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galyamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galyamin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bernáth trapt de bal weg. Ağdıç probeert naar een medespeler te passen. de Luca rent richting de bal. de Luca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dnalor Nillkin SC 34%, Győri Halak FC 66%.
Dnalor Nillkin SC - Győri Halak FC 3:0