Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tápiószőlős KSE. Győri Halak FC
4-3-3 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 37.4
solid Schieten average
good Passen good
adequate Verdedigen solid


10e minuut.
Maróti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarpi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colak geeft een lange en hoge pass. Bakurdzhiev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Győri Halak FC 1:0

14e minuut.
Tae-Uk rent richting de bal. Tae-Uk passt de bal zonder na te denken. Cazenave met een sublieme pass. Impagasos is nu in balbezit. Impagasos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tápiószőlős KSE. - Győri Halak FC 1:1

17e minuut.
Hayen geeft een lange en hoge pass. Schroeder met een sublieme pass. Hoàng Sĩ heeft problemen om de bal te vangen. Impagasos rent richting de bal. Impagasos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bustos rent richting de bal. Scarpi begaat een overtreding. Bustos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bustos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kopa-Ostrowski kopt de bal weg. Öreg met een sublieme pass. Colak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tae-Uk kopt de bal weg. Hoàng Sĩ is nu in balbezit. Tocalli begaat een overtreding. Tocalli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tápiószőlős KSE. 50%, Győri Halak FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tápiószőlős KSE. - Győri Halak FC 1:1

48e minuut.
Bakurdzhiev is nu in balbezit. Mercado verovert de bal door een tackle van achteren. Colak is nu in balbezit. Colak haalt uit met een fantastische trap. Marchetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tae-Uk rent richting de bal. Tae-Uk speelt de bal door. Urfi rent richting de bal. Urfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - Győri Halak FC 1:2

53e minuut.
Hayen is nu in balbezit. Cazenave onderschept slim de pass. Urfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Colak bereikt de bal nog maar net als eerste. Colak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bakurdzhiev de bal. Bakurdzhiev schiet op doel. Schroeder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tápiószőlős KSE. - Győri Halak FC 2:2

68e minuut.
Hoàng Sĩ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colak. Colak krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bakurdzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Colak is nu in balbezit. Colak passt de bal in één keer door. Bakurdzhiev rent richting de bal. Bakurdzhiev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hoàng Sĩ verovert de bal door een tackle van achteren. Zasada is nu in balbezit. Zasada passt de bal met de wreef. Bakurdzhiev rent richting de bal. Bakurdzhiev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Scarpi rent richting de bal. Scarpi geeft een lange en hoge pass. Schroeder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocsáry verovert de bal door een tackle van achteren. Mocsáry draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Urfi passt de bal met de wreef. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave speelt de bal door. Impagasos is nu in balbezit. Impagasos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tápiószőlős KSE. 47%, Győri Halak FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tápiószőlős KSE. - Győri Halak FC 2:2