Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crows Debrecen FC cocitus_1
Nanézzük Tactiek Elso
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 39.7
good Schieten average
good Passen average
average Verdedigen good


3e minuut.
Szot verovert de bal door een tackle van achteren. Szot passt de bal zonder na te denken. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmazakar verovert de bal door een tackle van achteren. Durmazakar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ménesi geeft een hoge lob. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ménesi neemt de hoekschop. Predenkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Kuśnierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Daar is Ménesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obara probeert naar een medespeler te passen. Caldeira probeert naar een medespeler te passen. Predenkiewicz rent richting de bal. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - cocitus_1 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crows Debrecen FC 47%, cocitus_1 53%.
Crows Debrecen FC - cocitus_1 1:0

50e minuut.
Grozdanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi met een sublieme pass. Müggeli probeert naar een medespeler te passen. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz schiet op doel. Kuśnierz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Obara geeft een lange en hoge pass. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Orbán de bal. Orbán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kuśnierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Caldeira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Árki komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Magos met een sublieme pass. Müggeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Müggeli passt de bal in één keer door. Orbán is nu in balbezit. Orbán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rényi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Árki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Árki speelt de bal door. Rogulj rent richting de bal. Rogulj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
van der Heijden passt de bal zonder na te denken. Predenkiewicz met een sublieme pass. Zsíros rent richting de bal. Orbán onderschept slim de pass. Orbán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Ménesi probeert naar een medespeler te passen. Orbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbán passt de bal met de wreef. Daar is Predenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crows Debrecen FC 38%, cocitus_1 62%.
Crows Debrecen FC - cocitus_1 1:0