Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:31
  • Competitiewedstrijd: Megye I.11
  • Stadion: cocitus_1 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
cocitus_1 Crows Debrecen FC
Elso Tactiek Nanézzük
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 45.6
matig Schieten goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Caldeira probeert naar een medespeler te passen. Podgorean probeert naar een medespeler te passen. Egervári bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz onderschept slim de pass. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Árki speelt de bal door. Dragoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Müggeli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Müggeli krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Dragoun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dragoun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rogulj kopt de bal weg. Rényi probeert de bal aan de voet te houden. Durmazakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmazakar schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Ménesi geeft de bal voor. Predenkiewicz rent richting de bal. Zsíros is nu in balbezit. Predenkiewicz onderschept slim de pass. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Egervári bereikt de bal nog maar net als eerste. Egervári geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ménesi met de inworp. Orbán geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Predenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragoun rent richting de bal. Predenkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kuśnierz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Czunyi probeert naar een medespeler te passen. Obara heeft problemen om de bal te vangen. Caldeira onderschept slim de pass. Caldeira schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dárdai de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
cocitus_1 - Crows Debrecen FC 1:0

33e minuut.
Orbán probeert de bal aan de voet te houden. Ménesi geeft de bal voor. Egervári kan de bal niet met de borst controleren. Predenkiewicz rent richting de bal. Predenkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rogulj kopt de bal weg. Dárdai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obara is nu in balbezit. Rogulj verovert de bal door een tackle van achteren. Rogulj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kuśnierz met een sublieme pass. Magos bereikt de bal nog maar net als eerste. Magos passt de bal met de wreef. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocitus_1 58%, Crows Debrecen FC 42%.
cocitus_1 - Crows Debrecen FC 1:0

51e minuut.
Ménesi met een sublieme pass. Orbán speelt de bal door. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kuśnierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cocitus_1 - Crows Debrecen FC 1:1

71e minuut.
Orbán is nu in balbezit. Dragoun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orbán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orbán neemt de penalty, wat een uithaal! Kuśnierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocitus_1 - Crows Debrecen FC 1:2

78e minuut.
Alí met een sublieme pass. Daar is Predenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragoun maakt een afschuwelijke overtreding. Dragoun krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Podgorean geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ménesi met een snelle inworp. Orbán rent richting de bal. Orbán geeft een hoge lob. Kuśnierz bokst de bal weg. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cocitus_1 - Crows Debrecen FC 1:3

87e minuut.
Alí passt de bal zonder na te denken. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz passt de bal zonder na te denken. Orbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbán schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocitus_1 - Crows Debrecen FC 1:4

90e minuut.
Árki heeft problemen om de bal te vangen. Caldeira is nu in balbezit. Czunyi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Czunyi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocitus_1 59%, Crows Debrecen FC 41%.
cocitus_1 - Crows Debrecen FC 1:4