Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cocitus_1 FTCIsti
Elso Tactiek 532
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 28.3
average Schieten average
average Passen poor
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdanić verovert de bal door een tackle van achteren. Rogulj is nu in balbezit. Rogulj haalt uit met een fantastische trap. Avagliano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocitus_1 - FTCIsti 1:0

4e minuut.
Oriolo met een sublieme pass. Grozdanić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hetényi. Hetényi krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Caldeira passt de bal zonder na te denken. Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogulj verovert de bal door een tackle van achteren. Rogulj schiet op doel. Avagliano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocitus_1 - FTCIsti 2:0

11e minuut.
Rogulj kopt de bal weg. Caldeira is nu in balbezit. Caldeira passt de bal in één keer door. Durmazakar rent richting de bal. Durmazakar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durmazakar rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Avagliano trapt de bal weg. Csáki rent richting de bal. Szot begaat een overtreding. Szot krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Rogulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogulj schiet op doel. Daar is Durmazakar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durmazakar haalt uit met een fantastische trap. Avagliano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cocitus_1 - FTCIsti 3:0

28e minuut.
Szot probeert naar een medespeler te passen. Caldeira met een sublieme pass. Durmazakar is nu in balbezit. Durmazakar schiet op doel. Avagliano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cánovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdanić verovert de bal door een tackle van achteren. Caldeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldeira schiet op doel. Avagliano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocitus_1 39%, FTCIsti 61%.
cocitus_1 - FTCIsti 3:0

56e minuut.
Szot passt de bal in één keer door. Cánovas is nu in balbezit. Grozdanić met een sublieme pass. Rogulj rent richting de bal. Rogulj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dragoun verovert de bal door een tackle van achteren. Dragoun geeft de bal voor. Rogulj rent richting de bal. Rogulj schiet op doel. Avagliano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocitus_1 - FTCIsti 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocitus_1 39%, FTCIsti 61%.
cocitus_1 - FTCIsti 4:0