Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horváth Bau KLC Cuprom
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
weak Passen poor
excellent Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Havrán met een sublieme pass. Réti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lane. Lane krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Clemente met een sublieme pass. Ordoyo speelt de bal door. Daar is Słoniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilki is nu in balbezit. Tilki haalt uit met een fantastische trap. Dombóvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bazsó de bal. Dombóvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horváth Bau KLC - Cuprom 1:0

21e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. Lane onderschept slim de pass. Lane speelt de bal door. Ordoyo is nu in balbezit. Ordoyo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Bazsó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLachlan rent richting de bal. MacLachlan passt de bal met de wreef. Słoniak is nu in balbezit. Słoniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horváth Bau KLC - Cuprom 2:0

29e minuut.
Mogyoródi rent richting de bal. Neagu onderschept slim de pass. Neagu geeft de bal voor. Tilki is nu in balbezit. Tilki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horváth Bau KLC - Cuprom 3:0

35e minuut.
Gere probeert naar een medespeler te passen. Tilki rent richting de bal. Tilki passt de bal met de wreef. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tilki controleert de bal met de borst. Gere is nu in balbezit. Tilki onderschept slim de pass. Słoniak rent richting de bal. Słoniak draait met de bal, schiet en ... Dombóvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horváth Bau KLC - Cuprom 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horváth Bau KLC 32%, Cuprom 68%.
Horváth Bau KLC - Cuprom 4:0

49e minuut.
Dombóvári met een harde bal richting middenveld. Ordoyo kopt de bal weg. Szalai rent richting de bal. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ordoyo rent richting de bal. Ordoyo speelt de bal door. Óberfrank is nu in balbezit. Tilki onderschept slim de pass. Tilki haalt uit met een fantastische trap. Dombóvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Słoniak passt de bal in één keer door. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilki onderschept slim de pass. Tilki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horváth Bau KLC - Cuprom 5:0

70e minuut.
Fernández Neto passt de bal zonder na te denken. Lane is nu in balbezit. Lane passt de bal met de wreef. Tilki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horváth Bau KLC - Cuprom 6:0

75e minuut.
Gere geeft de bal voor. Inworp. Neagu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Havrán is nu in balbezit. Ordoyo verovert de bal door een tackle van achteren. Ordoyo passt de bal zonder na te denken. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Neagu geeft een hoge lob. Lane is nu in balbezit. Lane speelt de bal door. Tilki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horváth Bau KLC - Cuprom 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horváth Bau KLC 29%, Cuprom 71%.
Horváth Bau KLC - Cuprom 7:0