Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpesti TE Cuprom
Atak Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 17.2
good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Oleszek is nu in balbezit. Oleszek passt de bal met de wreef. Kalocsay rent richting de bal. Kalocsay draait met de bal, schiet en ... Kis-Molnár probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Márialigeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Márialigeti probeert naar een medespeler te passen. Oleszek rent richting de bal. Oleszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Oleszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszek probeert naar een medespeler te passen. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay schiet op doel. Óberfrank probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - Cuprom 1:0

14e minuut.
Hoffmann is nu in balbezit. Hollós onderschept slim de pass. Hollós met een sublieme pass. Oleszek rent richting de bal. Oleszek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mogyoródi speelt de bal door. Kalocsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalocsay passt de bal zonder na te denken. Oleszek is nu in balbezit. Oleszek draait met de bal, schiet en ... Kis-Molnár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kubala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oleszek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - Cuprom 2:0

23e minuut.
Kalocsay geeft de bal voor. Hollós rent richting de bal. Hollós probeert naar een medespeler te passen. Oleszek rent richting de bal. Oleszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Oleszek heeft problemen om de bal te vangen. Márialigeti is nu in balbezit. Márialigeti geeft een hoge lob. Oleszek heeft problemen om de bal te vangen. Oleszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - Cuprom 3:0

28e minuut.
Soler rent richting de bal. Soler geeft een hoge lob. Bazsó is nu in balbezit. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gere speelt de bal door. Soler is nu in balbezit. Soler speelt de bal door. Oleszek rent richting de bal. Oleszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - Cuprom 4:0

33e minuut.
Bodonyi passt de bal in één keer door. Hollós bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollós passt de bal zonder na te denken. Kalocsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalocsay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hollós is nu in balbezit. Hollós passt de bal in één keer door. Oleszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - Cuprom 5:0

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kis-Molnár niet meer kan verder spelen. Dombóvári komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Hollós geeft een hoge lob. Melis is nu in balbezit. Melis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Havrán de bal. Forgács geeft de bal voor. Dombóvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kalocsay rent richting de bal. Kalocsay passt de bal in één keer door. Oleszek rent richting de bal. Oleszek draait met de bal, schiet en ... Dombóvári probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - Cuprom 6:0

40e minuut.
Daar is Márialigeti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oleszek rent richting de bal. Oleszek speelt de bal door. Kalocsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalocsay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - Cuprom 7:0

41e minuut.
Bodonyi probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszek speelt de bal door. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti TE 24%, Cuprom 76%.
Újpesti TE - Cuprom 7:0

56e minuut.
Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala passt de bal zonder na te denken. Kuliberta geeft een hoge lob. Oleszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Gárdián komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bazsó passt de bal in één keer door. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay speelt de bal door. Oleszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kalocsay verovert de bal door een tackle van achteren. Kalocsay met een sublieme pass. Klungelig pakt Oleszek de bal. Márialigeti is nu in balbezit. Márialigeti schiet op doel. Dombóvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Gárdián met een sublieme pass. Hollós speelt de bal door. Kalocsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszek draait met de bal, schiet en ... Dombóvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melis heeft problemen om de bal te vangen. Márialigeti rent richting de bal. Márialigeti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hoffmann onderschept slim de pass. Gere is nu in balbezit. Márialigeti begaat een overtreding. Márialigeti krijgt een gele kaart. Gere raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gere kan niet meer verder spelen. Pölöskei komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bors komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Kubala met een snelle inworp. Óberfrank bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalocsay onderschept slim de pass. Kalocsay geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paulusz met een snelle inworp. Kuliberta is nu in balbezit. Kuliberta geeft een hoge lob. Oleszek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dombóvári speelt de bal door. Kubala kopt de bal weg. Kalocsay geeft een hoge lob. Oleszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Márialigeti passt de bal in één keer door. Oleszek rent richting de bal. Oleszek passt de bal met de wreef. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - Cuprom 8:0

82e minuut.
Márialigeti rent richting de bal. Óberfrank verovert de bal door een tackle van achteren. Bazsó is nu in balbezit. Gárdián verovert de bal door een tackle van achteren. Gárdián geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Márialigeti is nu in balbezit. Oleszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Márialigeti is nu in balbezit. Oleszek is nu in balbezit. Oleszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti TE 32%, Cuprom 68%.
Újpesti TE - Cuprom 8:0