Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sopianae FC halak
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Szalma speelt de bal door. Kontor is nu in balbezit. Kontor passt de bal in één keer door. Greff is nu in balbezit. Greff haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Bácskai de bal. Kácsor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viczián. Kácsor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Solti met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Viczián rent richting de bal. Hernádi rent richting de bal. Bácskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernádi rent richting de bal. Hernádi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bánkuti geeft een hoge lob. Hernádi heeft problemen om de bal te vangen. Szalma probeert naar een medespeler te passen. Greff bereikt de bal nog maar net als eerste. Greff schiet op doel. Mizda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Lenkey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkey met een sublieme pass. Bácskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácskai draait met de bal, schiet en ... Simek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sopianae FC - halak 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sopianae FC 47%, halak 53%.
Sopianae FC - halak 1:0

48e minuut.
Viczián is nu in balbezit. Kácsor onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bánkuti. Bánkuti krijgt een gele kaart. Kácsor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solti met een snel genomen vrije trap. Daar is Liber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makai rent richting de bal. Makai haalt uit met een fantastische trap. Simek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Havrán geeft een hoge lob. Inworp. Kérchy met de inworp. Kontor is nu in balbezit. Kontor geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kérchy is nu in balbezit. Kérchy geeft een lange en hoge pass. Pikács geeft een lange en hoge pass. Greff bereikt de bal nog maar net als eerste. Greff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vágvölgyi geeft een hoge lob. Havrán probeert naar een medespeler te passen. Kácsor rent richting de bal. Kácsor geeft de bal voor. Hernádi geeft een hoge lob. Simek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Hernádi kopt de bal weg. Liber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácskai verovert de bal door een tackle van achteren. Makai bereikt de bal nog maar net als eerste. Makai haalt uit met een fantastische trap. Simek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sopianae FC 44%, halak 56%.
Sopianae FC - halak 1:0