Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.16
  • Stadion: 1goltSE Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3095
1goltSE Reumás Mókusok
Normal Tactiek Alap 4-4-2
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 31.6
poor Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


19e minuut.
Szepesi onderschept slim de pass. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mórocz is nu in balbezit. Lefter verovert de bal door een tackle van achteren. Lefter schiet op doel. Zanyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rahimov rent richting de bal. Rahimov haalt uit met een fantastische trap. Zanyi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Zanyi speelt de bal door. Klungelig pakt Qurbansoy de bal. Banai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qurbansoy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Qurbansoy kan niet meer verder spelen. Iwanicki komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Rahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Katsikaris zal de hoekschop nemen. Rahimov krijgt zijn hoofd ertegen. Zanyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pintér heeft problemen om de bal te vangen. Rahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintér legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rahimov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lefter legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Ujvári is nu in balbezit. Ujvári passt de bal met de wreef. Óváry heeft problemen om de bal te vangen. Banai rent richting de bal. Banai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Potegea trapt de bal weg. Rycha kopt de bal weg. Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter draait met de bal, schiet en ... Zanyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1goltSE 74%, Reumás Mókusok 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1goltSE - Reumás Mókusok 0:0

51e minuut.
Andrássy geeft een hoge lob. Csabai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rahimov. Rahimov krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Szepesi speelt de bal door. Rahimov rent richting de bal. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel. Zanyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Szepesi kopt de bal weg. Lefter rent richting de bal. Halász verovert de bal door een tackle van achteren. Szepesi is nu in balbezit. Szepesi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Óváry is nu in balbezit. Mórocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Óváry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mórocz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mórocz kan niet meer verder spelen. Kotul komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rycha passt de bal zonder na te denken. Pintér bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimov verovert de bal door een tackle van achteren. Lefter is nu in balbezit. Lefter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1goltSE - Reumás Mókusok 0:1

87e minuut.
Kotul speelt de bal door. Andrássy is nu in balbezit. Andrássy speelt de bal door. Lefter rent richting de bal. Lefter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1goltSE - Reumás Mókusok 0:2

90e minuut.
Óváry met een sublieme pass. Halász is nu in balbezit. Lefter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lefter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1goltSE 60%, Reumás Mókusok 40%.
1goltSE - Reumás Mókusok 0:2