Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sajószöged KTK Soccer Hooligans Sport Club
5.4.1 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38.9 gemiddelde waardering 40.9
very good Schieten good
average Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Philipp bereikt de bal nog maar net als eerste. Monostori verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Răduleţ. Răduleţ krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Görömböly is nu in balbezit. Görömböly geeft de bal voor. Taini is nu in balbezit. Mészöly verovert de bal door een tackle van achteren. Mészöly schiet op doel. Asselborn bokst de bal weg.

21e minuut.
Dukai passt de bal in één keer door. Pálfy is nu in balbezit. Pálfy geeft een lange en hoge pass. Mészöly rent richting de bal. Mészöly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gesto passt de bal met de wreef. Daar is Twarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twarowski passt de bal met de wreef. Philipp bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Philipp is nu in balbezit. Béres verovert de bal door een tackle van achteren. Béres geeft de bal voor. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly draait met de bal, schiet en ... Asselborn bokst de bal weg.

42e minuut.
Răduleţ passt de bal zonder na te denken. Philipp is nu in balbezit. Philipp passt de bal in één keer door. Damis bereikt de bal nog maar net als eerste. Damis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 42%, Soccer Hooligans Sport Club 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sajószöged KTK - Soccer Hooligans Sport Club 0:0

50e minuut.
Gesto probeert naar een medespeler te passen. Mándi is nu in balbezit. Mándi probeert naar een medespeler te passen. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bita speelt de bal door. Mészöly is nu in balbezit. Mitev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly verovert de bal door een tackle van achteren. Mészöly haalt uit met een fantastische trap. Asselborn bokst de bal weg. Klungelig pakt Dukai de bal. Dukai haalt uit met een fantastische trap. Asselborn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Soccer Hooligans Sport Club 1:0

61e minuut.
Béres geeft een hoge lob. Inworp. Gesto met de inworp. Béres controleert de bal met de borst. Philipp bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mitev kopt de bal weg. Gesto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Monostori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monostori geeft een lange en hoge pass. Mészöly maakt een snoekduik en kopt de bal. Asselborn bokst de bal weg. Daar is Mitev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murúa rent richting de bal. Mészöly onderschept slim de pass. Mészöly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Soccer Hooligans Sport Club 2:0

74e minuut.
Taini met de inworp. Görömböly met een sublieme pass. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Murúa de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 47%, Soccer Hooligans Sport Club 53%.
Sajószöged KTK - Soccer Hooligans Sport Club 2:0