Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astoria FC MALÉV SC
4-4-2 Tactiek 541v
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 31.4
weak Schieten adequate
average Passen poor
weak Verdedigen good


7e minuut.
Egressy rent richting de bal. Egressy met een sublieme pass. Galaschek rent richting de bal. Plotár is nu in balbezit. Plotár draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Surányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Surányi haalt uit met een fantastische trap. Gallo Moreno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Huszta geeft de bal voor. Buitenspel voor Galaschek. Goede buitenspelval van de verdediging. Cappella neemt vlug de vrije trap. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Serfőző trapt de bal weg. Arıcan kopt de bal weg. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz draait met de bal, schiet en ... Serfőző probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - MALÉV SC 0:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broi met een snelle inworp. Arıcan speelt de bal door. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astoria FC 46%, MALÉV SC 54%.
Astoria FC - MALÉV SC 0:1

57e minuut.
Kern probeert naar een medespeler te passen. Surányi heeft problemen om de bal te vangen. Cappella rent richting de bal. Plotár onderschept slim de pass. Plotár draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Surányi is nu in balbezit. Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Mâlcu geeft een lange en hoge pass. Antonopoulos rent richting de bal. Antonopoulos geeft een lange en hoge pass. Paal! Serfőző probeert wanhopig de bal te grijpen. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - MALÉV SC 0:2

83e minuut.
Huszta passt de bal in één keer door. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaschek begaat een overtreding. Galaschek krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kriszt onderschept slim de pass. Vadász geeft een hoge lob. Megyesi rent richting de bal. Galaschek onderschept slim de pass. Galaschek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astoria FC 50%, MALÉV SC 50%.
Astoria FC - MALÉV SC 0:2