Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valami Komárom
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Fábri is nu in balbezit. Méhes rent richting de bal. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Komárom 1:0

22e minuut.
Dibáczy probeert naar een medespeler te passen. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos met een sublieme pass. Berlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Polonkai met een sublieme pass. Kubinyi rent richting de bal. Verebes speelt de bal door. Tőzsér rent richting de bal. Tőzsér schiet op doel. Mátyus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Reményi geeft een hoge lob. Inworp. Seres met een snelle inworp. Verebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Verebes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bethlen is nu in balbezit. Verebes verovert de bal door een tackle van achteren. Verebes met een sublieme pass. Tőzsér rent richting de bal. Tőzsér draait met de bal, schiet en ... Mátyus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valami - Komárom 1:1

38e minuut.
Berlinger is nu in balbezit. Dibáczy is nu in balbezit. Polonkai rent richting de bal. Berlinger onderschept slim de pass. Berlinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Komárom 2:1

42e minuut.
Dobos rent richting de bal. Méhes begaat een overtreding. Dobos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fábri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dobos is nu in balbezit. Dobos geeft een hoge lob. Polonkai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valami 56%, Komárom 44%.
Valami - Komárom 2:1

52e minuut.
Méhes probeert naar een medespeler te passen. Mihalecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalecz passt de bal zonder na te denken. Verebes rent richting de bal. Verebes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Hámos geeft een hoge lob. Dibáczy kopt de bal weg. Gróf heeft problemen om de bal te vangen. Berlinger is nu in balbezit. Berlinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rózsavölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder verovert de bal door een tackle van achteren. Éder geeft een hoge lob. Berlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Polonkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonkai speelt de bal door. Tőzsér is nu in balbezit. Verebes is nu in balbezit. Verebes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kubinyi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Polonkai met de inworp. Klungelig pakt Seres de bal. Seres geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valami 49%, Komárom 51%.
Valami - Komárom 2:1