Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Komárom Valami
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Éder rent richting de bal. Verebes onderschept slim de pass. Verebes met een sublieme pass. Tőzsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Tőzsér draait met de bal, schiet en ... Mátyus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Polonkai passt de bal in één keer door. Verebes is nu in balbezit. Verebes passt de bal zonder na te denken. Tőzsér heeft problemen om de bal te vangen. Tőzsér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rózsavölgyi geeft de bal voor. Fábri rent richting de bal. Tőzsér verovert de bal door een tackle van achteren. Verebes is nu in balbezit. Verebes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hannich is nu in balbezit. Mihalecz verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalecz passt de bal met de wreef. Verebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Verebes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Reményi rent richting de bal. Verebes onderschept slim de pass. Verebes passt de bal zonder na te denken. Tőzsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Tőzsér haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kóczián de bal. Mátyus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komárom 35%, Valami 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Komárom - Valami 0:0

53e minuut.
Rózsavölgyi is nu in balbezit. Éder rent richting de bal. Rózsavölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder verovert de bal door een tackle van achteren. Éder geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kóczián is nu in balbezit. Tőzsér verovert de bal door een tackle van achteren. Tőzsér passt de bal in één keer door. Verebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Verebes schiet op doel. Mátyus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komárom 56%, Valami 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Komárom - Valami 0:0